Dubai Fitness Challenge 2019 se desfășoară în perioada 18 octombrie – 16 noiembrie

0
162
Dubai Fitness Challenge

Pentru cei care sunt afectați de stresul de zi cu zi, Dubai este destinația de wellness perfectă pentru a ieși din rutina zilnică și pentru a-și reîncărca bateriile cu experiențe relaxante și hrănitoare pentru corp, dar și liniștitoare pentru minte.

Dubai Fitness Challenge 2019 este unul dintre evenimentele importante care au loc în Dubai la final de an. Astfel în perioada 18 octombrie – 16 noiembrie aici vor avea loc o serie de evenimente prin care rezidenții și turiștii sunt încurajați să facă sport timp de 30 de minute pe zi, 30 de zile consecutiv.

Iată și principalele evenimente la care poți participa dacă ajungi în Dubai în această perioadă și este pasionat de un stil de viață sănătos.

Dubai Fitness Challenge

Cea de-a treia ediție a Dubai Fitness Challenge lansează o provocare de fitness și wellness de 30 de zile care încurajează toți locuitorii și vizitatorii Dubaiului să fie activi timp de 30 de minute sau mai mult pe durata a 30 de zile, cât va dura evenimentul. În tot orașul vor fi amenajate sate și hub-uri de fitness în cadrul cărora se vor desfășura peste 8.000 de cursuri și activități gratuite, disponibile pentru toată lumea care va dori să participe la provocare.

Data: 18 octombrie – 16 noiembrie, locul de desfășurare: în tot orașul

Color Run

Color Run este o cursă distractivă de 5 km în cadrul căreia participanții sunt acoperiți din cap până în picioare, la finalul fiecărui kilometru parcurs, cu pudră de diferite culori. Există doar două reguli simple: începeți cursa în haine albe și o terminați în haine de toate culorile.

Cea de-a șaptea ediție a Color Run revine în acest an cu o temă specială, participanții fiind invitați să se îmbrace cu cele mai bune costume de supererou pe care le pot găsi pentru un Tur al Eroilor la Autodromul din Dubai. După cursă, distracția continuă la festivalul de la linia de sosire – o petrecere cu muzică, dans și chiar și mai multe culori.

Data: 10 noiembrie, locul de desfășurare: Autodromul din Dubai

YogaFest

YogaFest revine cu un alt weekend plin de cursuri de yoga și activități de wellness distractive – și gratuite – organizate în aer liber, în inima Dubai Internet City. Vor fi amenajate șase corturi în care se vor organiza cursurile, toată lumea fiind invitată să participe conform principiului primul venit, primul servit.

Data: 21-23 noiembrie, locul de desfășurare: linia de start a Autodromului din Dubai

Ultra-maratonul Al Marmoom

Ultra-maratonul va include 3 etape istovitoare care se vor desfășura în deșertul din Zona de conservare a deșertului Al Marmoom, terenul pe care va trebui să-l înfrunte participanții trecând de la zone cu nisip tare la dune mișcătoare. Cursele includ cea mai lungă ultra-alergare în deșert din lume, de 270 km, care se va desfășura de-a lungul a cinci zile, precum și ultra-alergări continue de 100 km și 50 km distribuite în cinci etape cu puncte de control constante.

Data: 8-13 decembrie, locul de desfășurare: Zona de conservare a deșertului Al Marmoom

Vezi și: 6 antrenori personali pe care să-i urmărești pe Instagram vara aceasta

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.