Dolph Lundgren a devenit antrenor de fitness… pentru gama de excavatoare Volvo CE

0
97

Dolph Lundgren a băgat gama de excavatoare Volvo într-un boot camp extrem pentru a le testa la capacitate maximă.

Pe Dolph Lundgren îl cunoști sigur din filmele de acțiune. Dacă intri des pe fitnessmag.ro sunt șanse mari să nu știi foarte multe despre divizia de utilaje pentru construcții Volvo.

Ei bine, după ce în 2013 Jean-Claude Van Damme a realizat The Epic Split, Dolph Lundgren a băgat excavatoarele Volvo într-un boot camp extrem.

Intitulat Pump it up, clipul scoate în evidență robustețea, versatilitatea și ingineria gamei de excavatoare Volvo, pusă la grele încercări în cadrul captivantei și amuzantei taberei de antrenament, condusă de starul suedez Dolph Lundgren.

De producția clipului Pump it up s-a ocupat echipa din spatele unor filme de acțiune celebre precum Rocky IV, Soldatul Universal și Eroi de sacrificiu (The Expendables).

Realizat într-o notă comică, clipul prezintă întreaga gamă de excavatoare Volvo CE cu greutatea cuprinsă între 1.5 și 95 de tone în diferite ipostaze într-o locație necunoscută din deșert.

Toate mișcările excavatoarelor sunt realizate în ritmul hitului „Pump the Jam” din 1989, aparținând belgienilor de la Technotronic, o melodie pe care sigur te-ai antrenat și tu la sală. 😉

În timp ce ”flotările” și “întoarcerea anvelopelor” nu se află printre activități cotidiene a unui excavator, cascadoriile sunt în întregime autentice și au fost realizate de profesioniști într-un mediu sigur și închis.

Dolph Lundgren a jucat în producțiile majore de la Hollywood mai bine de 30 de ani și se bucură în prezent de o creștere a popularității datorită rolurilor principale în cadrul filmelor Creed II și Aquaman, care vor putea fi vizionate în curând și în România.

Dacă totuși ești pasionat și de camioane, atunci citește și Infotrucker.ro!

Citește și: Forța să fie cu tine!

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.