Decathlon a deschis un nou magazin în Veranda Mall

0
791

Retailerul francez de articole sportive deschide un nou magazin în București, la Veranda Mall, și ajunge la o rețea de 23 de spații comerciale în România.

Magazinul deschis de Decathlon în București este unul reprezentativ pentru direcția omnichannel a retailerului francez. Prin implementarea noului serviciu Borna Plus, vizitatorii magazinului au posibilitatea de a comanda online, din mai multe puncte din incintă, și alte produse decât cele disponibile în spațiul comercial, acestea fiind livrate gratuit la domiciliu.

Acest serviciu permite companiei să aibă un control mai bun al stocurilor și este puternic susținut de operațiunile primului centru logistic din Sud-Estul Europei, deschis anul trecut în România.

Noul magazin din București se află în incinta centrului comercial Veranda Mall, etajul 1, amplasat pe Strada Ziduri Moși, Nr. 23, Sector 2. – 303. Magazinul are o suprafață de 1.800 metri pătrați şi corespunde formatului rețelei de spații comerciale Decathlon – “Toate sporturile sub acelaşi acoperiş”, fiind proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale de proiectare și siguranță în domeniul retail-ului sportiv.

Astfel, noul centru Decathlon din capitală pune la dispoziţia utilizatorilor mai mult de 5.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi și un teren de test, în suprafață de 600 de metri, cu acces gratuit.

Gama extinsă de articole se adresează unei plaje largi de utilizatori: de la sportivi avansați, până la amatori și pasionați de mișcare, toți pot beneficia de articole și echipamente la un raport excelent calitate – preț.

Oferta de echipamente și articole acoperă o gamă variată de sporturi, printre care drumeție montană, fitness, alergare, ciclism, sporturi de echipă, sporturi de combatere, tenis, vânătoare, pescuit, echitație, natație, role, patinaj, schi și altele.

Magazinul include produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji.

Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, Decathlon propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.

CITEȘTE ȘI: Antrenament pentru brațe cu Roberto Alexandru – BICEPȘI

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.