Cu pași mici…

0
75
Editorial

Drumul de pe canapea spre primii 5 kilometri nu a fost deloc ușor, dar în momentul în care am zâmbit după primii kilometri, am fost sigur că nu voi mai renunța niciodată la o alergare.

Nu m-am încumetat încă la distanțe cu mult mai mari de 10 km, pentru că am impresia că s-ar putea să nu mă mai simt confortabil și atunci prefer să iau totul, ca și până acum, pas cu pas.

Ieșitul la alergare a schimbat însă multe la mine și am realizat repede că pentru a-ți îmbunătății performanțele și a pentru a avea zâmbetul pe buze și după 10 kilometri sunt necesare mai multe schimbări. Nutriția (aici mai am de lucrat serios) sau mersul la sală pentru a lucra anumite grupuri de mușchi care pot crește considerabil performanțele în alergare.

Și așa, încet, încet am descoperit o altă zonă în care nu mă vedeam niciodată, în sala de fitness. Și acolo s-a născut ideea unui nou proiect prin care ne-am propus același lucru: să convingem cât mai mulți oameni să facă sport, să iasă din rutina birou – casă și să adopte un stil de viață sănătos. Adică FITNESS MAG, site-ul pe care ești acum și, desigur, versiunea din print ca supliment al revistei RUNNING MAG!

Știu, din proprie experiență, cât de plăcută este leneveala de sâmbătă și duminică cu o porție uriașă de chipsuri și urmărind episod după episod din serialul preferat. Dar, tot din proprie experiență, știu acum că Netflix-ul e tot acolo și după ora aia de alergare sau mers la sală, iar acțiunea din “Blacklist” e la fel de interesantă și dacă ronțăiesc un morcov în loc de chipsuri.

Pe zona de sport, eu funcționez mai bine cu tactica pașilor mici. Am încercat la început prea mult, prea repede și nu a funcționat. Am fost chiar la un pas să mă așez din nou confortabil pe canapeaua mea, dar cu ajutorul prietenilor am luat-o de la zero. Și e mult mai bine acum. Așa începem și cu FITNESS MAG, ca supliment al primului nostru proiect. Și cu pași mici vrem să creștem mari alături de voi. Iar tot ce nu intră în revistă, vei putea citi în fiecare zi aici pe fitnessmag.ro!

O zi cu cât mai mult spor(t) să aveți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.