Colecția primăvară-vară adidas x Wanderlust este aici

0
280

Noua colecție primăvară-vară adidas  x Wanderlust încurajează femeile din întreaga lume să-și cultive sinele propriu prin intermediul unui stil de viață sportiv și asumat prin articole cu țesături mai prietenoase cu mediul inspirate din puterea oceanelor. 

Proiectate pentru a răspunde nevoilor femeii Wanderlust, fiecare piesă din colecție combină tehnologia performantă adidas cu experiența Wanderlust în materie de aventuri și lumea yoga. Demonstrând transpunerea conceptului în realitate, entuziaștii yoga Chelsey Korus, Adriene Mishler, Clio Pajczer și Angelique Fredericks își găsesc Adevăratul Nord împreună, ca parte a unei campanii multidimensionale realizată în Cape Town, Africa de Sud.

„Suntem încântați să colaborăm cu Parley for the Oceans în acest sezon, deoarece știm că femeile din comunitatea noastră sunt extrem de pasionate de atenția acordată mediului înconjurător”, a declarat Alison Stewart, Senior Director adidas Women’s. „Acum, cu produsulul nostru ele pot face o diferență pentru antrenament și planetă, concomitent”.

Vestimentația cheie a sezonului, cu multifuncționalitatea Parley Wanderlust Crop Top și Parley Wanderlust Tight, este concepută din Parley Ocean Plastic ™, și fabricată din deșeuri reciclabile, colectate de pe plaje de către comunitățile de coastă, înainte de a ajunge în ocean. În plus, experimenteză în poziții de echilibru sau de tip stând în cap cu bustiera Wanderlust Halter, din material ce oferă flexibilitate, realizată din poliester reciclabil sau îmbracă între sesiuni jacheta Wanderlust Bomber sau onesie-ul Loose Fit Wonderlust.

Colecția adidas x Wanderlust va fi disponibilă la nivel mondial începând cu 1 martie 2018 pe adidas.com, wanderlust.com, în magazinele adidas din întreaga lume și în cadru evenimentelor Wanderlust Hollywood și Wanderlust. Prețurile colecției variază de la 163 lei până la 349 lei. Biletele pentru festivalurile Wanderlust și evenimentele orașelor din întreaga lume sunt disponibile de la Wanderlust.com.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.