CEP lansează gama PASTEL

0
4484
CEP Fitness Pastel
Noua gamă de produse CEP – Pastel, este destinată exclusiv femeilor și include șosete lungi de compresie, compresii de gambă și șosete de compresie peste gleznă. Este disponibilă în 3 variante de culori: crunch coral, burpee blue și plank purple.

Noile șosete ajută la îmbunătățirea performanțelor și reducerea timpului de recuperare după efort, datorită compresiei Medi. În plus, se mulează perfect și oferă un confort sporit, fără bătături și iritații și stimulează proprioceptorii pentru stabilizarea gleznei și labei piciorului.

alergare, tenis, fitness, yoga
Cu aceste produse, poți fi în trend chiar și la sala de sport! Materialul de bază din care sunt produse este poliamida, recunoscută pentru calitățile sale: este o fibră ușoară, ce drenează rapid excesul de umiditate și căldură. Vei simți beneficiile compresiei, indiferent de activitatea ta sportivă: alergare, tenis, fitness, yoga sau sporturi de echipă.
CEP este un brand dedicat sportivilor, deținut de Medi, lider mondial în domeniul compresiei medicale, înființată în 1951. Toate produsele de compresie CEP sunt fabricate în Germania, la cele mai înalte standarde, impuse de domeniul compresiei medicale.

Mai multe știri poți să citești și în numărul 8 al revistei RUNNING MAG / FITNESS MAG, disponibil în rețeaua de magazine Inmedio, la centrele de presă din Aeroportul Henri Coandă și online pe Books Express și la magazinul de echipament sportiv Quantom Sport.

Versiunea digitală a revistei poate fi achiziționată de pe platforma Paydemic.

Poți să te abonezi la revista RUNNING MAG / FITNESS MAG și prin platforma Paydemic.

Abonamentele se pot face și prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.