Cele mai cool locuri de pe glob unde poți să faci yoga

0
3427

Faci yoga în grădină, în parc sau la o sală de fitness? Pentru că știm că îți place foarte mult, am făcut o listă cu cele mai cool locuri de făcut yoga din lume.

Ți-ar plăcea să faci yoga la poalele Everestului sau într-un resort de lux de sub Oceanul Indian? Am descoperit cele mai spectaculoase locuri din lume unde poți să-ți găsești chi-ul.

Sub Oceanul Indian

Fiind prima clasă de yoga de sub ocean, această locație din Maldive te va ajuta să stăpânești cel mai bine pozițiile de exercițiu. Locația se află în resortul Hurawalhi, la 5,8 metri sub ocean, fiind complet înconjurată de apă și 2.000 de specii de viețuitoare marine.

Yoga sub Oceanul Indian

Valea Focului din Nevada

Așezată pe o formațiune stâncoasă de forma unei dune de nisip, în inima Deșertului Mojave, accesibilă doar cu elicopterul este mai exclusivistă decât oricare alta. Pot fi doar 6 oameni într-o clasă, la un preț pe măsură, iar la final de clasă vei primi un pahar de șampanie.

Yoga in Nevada

Într-un crater vechi de 10.000 de ani

Protejat de ploi și vânturi de stânca antică, acest loc din Park City, Utah este ideal pentru a restaura balanța celor care fac yoga. Nu te lăsa speriat de posibilitatea că vei cădea în apă, deoarece aceasta este de un albastru-turcoaz uluitor și are 35 de grade Celsius mai mereu.

Lângă Muntele Everest

Nu vei putea face yoga niciunde în lume cu o priveliște mai dramatică decât cea de lângă Muntele Everest în Nepal. Te poți pregăti aici doar după ce traversezi ruta Gokyo Ri. Gândește-te la o experiență unică în viață și la un loc de meditație scos din cărțile spirituale.

În fața unui lac de junglă în Thailanda

Căutătorii de liniște și serenitate vor adora acest loc de yoga așezat departe de civilizație într-o junglă retrasă din sudul Thailandei. Nu vei găsi aici internet, așa că te poți concentra pe respirație și meditație alături de zumzetul încet al pădurii tropicale.

Yoga în Thailanda

Pe gheață la Cercul Arctic

Chiar dacă vei fi îmbrăcat în echipament gros, acest loc de la Cercul Arctic suedez se axează mai puțin pe mișcări și poziții și mai mult pe starea ta mentală. Așează-te pe lacul înghețat, lasă-ți mintea să se relaxeze și devino zen sub stele.

Departe de civilizație în Guatemala

Lasă tehnologia deoparte și fă doar yoga în pădurea tropicală din Guatemala. Așezat în zona de vest a țări, acest loc pentru yoga este înconjurat de verdeață și are vedere spre trei vulcani. Locul cu siguranță îți va reaprinde dorința de pace și meditație.

Deasupra Londrei

Nu trebuie neapărat să ajungi în destinații exotice pentru cele mai tari priveliști. Yoga la apus de soare în The Shard, cea mai înaltă clădire din Londra, oferă o panoramă uluitoare deasupra capitalei Marii Britanii, datorită geamurilor uriașe și priveliștii de 360 de grade.

A post shared by Yogasphere (@yogasphereuk) on

În vârful Muntelui Verde din Oman

Bucură-te de răsăritul de soare spectaculos și deschide-ți mintea într-un loc de yoga așezat chiar pe un canion în Muntele Verde din Oman. La 2.000 de metri deasupra mării, terasa de la Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort oferă priveliști spectaculoase deasupra Munților Al Hajar din superbul Oman.

Yoga la Muntele Oman

Pentru alte destinații spectaculoase de călătorie intră pe travelingmag.ro

Ție unde îți place să faci yoga? Spune-ne și de ce într-un comentariu și te poți trezi cu un premiu surpriză din partea noastră!

via Red Bull Content Pool

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.