Ceasul inteligent Fitbit Versa este disponibil acum în România

0
199
Fitbit Versa

Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sănătății și a activităților fizice, a lansat modelul Fitbit Versa la partenerii comerciali din România. Ceasul inteligent Versa va putea fi achiziționat din oferta magazinelor eMAG, Orange, Altex, Flanco și Vodafone, la prețul de 199,95 euro.

Fitbit Versa este cel mai ușor smartwatch cu carcasă metalică realizat până în prezent de Fitbit. Produsul vine cu funcționalități de top precum monitorizarea activităților fizice, a ritmului cardiac și a ciclurilor de somn, alături de antrenamante video cu instrucțiuni pas cu pas.

Produsul oferă opțiunea de răspunsuri rapide disponibilă acum pentru utilizatorii de Android, acces rapid în contul de Deezer și o autonomie a bateriei de peste patru zile. Fitbit Versa este un smartwatch rezistent la apă.

Fitbit Versa

Din luna mai, produsul va avea si funcționalități noi precum:

  • Opțiunea de răspunsuri rapide pentru posesorii de telefoane inteligente cu sistem de operare Android. Aceștia vor putea răspunde la mesajele text primite pe telefon sau în aplicații precum WhatsApp și Facebook Messanger folosind diferite tipuri de răspunsuri redactate de până la 60 de caractere.
  • Platforma pentru monitorizarea sănătății la femei. Din luna mai, doamnele ce folosesc brățări sau ceasuri inteligente Fitbit își vor putea monitoriza calendarul perioadelor menstruale și simptomele avute, direct în aplicația Fitbit. Mulțumită acestei noi funcții, utilizatoarele Fitbit vor putea vizualiza, într-un singur ecran, informații detaliate despre corpul și activitatea lor fizică. Pentru ceasurile Fitbit Ionic și Versa, informația va fi disponibilă atât în aplicație, cât și direct pe ceas.

Suntem încântați să oferim utilizatorilor noștri produsul Fitbit Versa, un ceas inteligent cu un aspect modern, cu funcții multiple, toate la un preț extrem de competitiv. Credem că Fitbit Versa este un produs cu o adresabilitate largă, potrivit mai multor categorii de clienți, persoane care poate până acum nu au mai folosit un ceas inteligent.” – James Park, co-fondator și CEO Fitbit

Fitbit Versa vine cu sistemul de operare Fitbit OS 2.0, făcând accesul la informații mai facil. Astfel, detalii relevante din aplicație sunt acum integrate și direct pe ceas, printre care:

  • Informațiile despre activitatea fizică din fiecare zi: Utilizatorii vor vizualiza, direct pe ecranul ceasului, informații despre starea lor de sănătate și de fitness, un istoric al activităților fizice realizate sau al ritmului cardiac.
  • În timp, produsul va evolua pentru a devei din ce în ce mai adaptat nevoilor utilizatorilor săi. Astfel, anul acesta, produsul va integra și alte funcționalități noi precum remindere, date importante, un sumar al orelor dormite, și sfaturi practice pentru îmbunătățirea stării de sănătate oferite pe baza informațiilor colectate în aplicația Fitbit.

Fitbit Versa

Fitbit Versa este un produs durabil și versatil, putând fi purtat în orice moment al zilei. Ceasul are o formă elegantă, încadrându-se foarte bine pe mână și punând în valoare și cele mai subțiri încheieturi. Versa are brățări interschimbabile realizate din silicon, piele și metal, alături de accesorii ediție limitată.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.