Ce sport este bun pentru copilul tău?

0
138
Ce sport este bun pentru copilul tău

O întrebare la care nu este ușor să găsești răspunsul potrivit. Și tocmai de aceea te rugăm și pe tine să ne dai o mână de ajutor. Ca noi să-ți dăm apoi toate răspunsurile la ceea ce te interesează pe tine.

Încă de la început vă spunem că orice activitate sportivă este benefică pentru copilul tău. Este important pentru dezvoltarea sa ca pe lângă meditațiile la matematică, română, engleză, cursuri de dans, pictură, muzică să-l duci și la sport. Orice sport.

Este important pentru el să facă mișcare, să-și consume energia, să joace în echipă. Sperăm că știi și tu asta, așa că nu intrăm în detalii acum.

Ce ne interesează pe noi este ce sport este bun pentru copilul tău dacă vrea să facă performanță. Dacă sportul pe care-l practică înseamnă mai mult decât hobby. Acesta devine pasiune și apoi, de ce nu, “meserie”.

În 2019 vrem să punem accent pe acest subiect așa că pregătim o serie de materiale în care analizăm fiecare sport și apoi vrem să-ți dăm răspunsurile măcar la următoarele întrebări:

Ce sport i se potrivește copilului meu?

Unde poate să-l practice?

Care sunt costurile?

De la ce vârstă poate să înceapă?

Care sunt restricțiile din punct de vedere medical?

Care sunt pașii pe care trebuie să-i facă pentru a face performanță?

Pentru că știm că tu vrei tot ce este mai bun pentru copilul tău, te rugăm să ne dai o mână de ajutor. Spune-ne care sunt sporturile care te interesează pe tine și ce întrebări ai tu legat de asta. Vom răspunde punctual apoi la toate întrebările tale în materialul dedicat sportului respectiv.

Pe noi ne ajută asta pentru a ordona sporturile în funcție de interes și pentru a face articolele cât mai complete. Pe tine te ajută că vei găsi astfel tot ce te interesează într-un singur loc. Și vei știi ce și cum să faci pentru ca micuțul tău să devină un sportiv adevărat.

În plus, sunt șanse foarte mari să câștigi și un premiu surpriză din partea noastră. Legat evident de sportul care te interesează.

Ne poți lăsa întrebările într-un comentariu la acest articol, ne poți scrie pe pagina de Facebook sau printr-un mail la contact@fitnessmag.ro

Mulțumim!

Citește și: Cum te poate ajuta mentalitatea de învingător în sport și în viață

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.