CASA JAD a lansat paturile de masaj din gama Alcantara Prestige

0
905

Experții de la CASA JAD – brand premium de aparatură de masaj automatizat cu pietre semiprețioase de Jad și Turmalina – anunță lansarea noului pat de masaj cu pietre de jad cu tapiserie Alcantara, redefinind astfel noțiunea de “SPA pentru Acasă”.

Expresia absolută a luxului, Alcantara este un material avangardist cu calități estetice, senzoriale și tehnice excepționale: 200.000 de fibre ultra-subțiri, (echivalentul a 8 kilometri de fir) formează un centimetru pătrat de material.

Alcantara, cel mai luxos și exclusivist material, descoperit în Japonia și produs în Italia începând cu anii ‘70, utilizat în general în industria auto de lux, high fashion, mobilier de lux și industria aviatica, complimentează patul de masaj automat CASA JAD și îmbracă întregul pat de masaj în stil, rafinament și, mai ales, rezistență și durabilitate.

Dezvoltat în anii `70 de către Miyoshi Okamoto, bazat pe o tehnologie patentată unică și exploatând tehnici ultra-sofisticate de manipulare a micro-fibrelor, Alcantara impresionează prin estetica și experiența senzorială deosebită, datorită texturii pufoase, ca de lână, dar cu o rezistență excepțională.

Alcantara este cel mai rezistent material microfibra din lume care utilizează o tehnologie secretă, cu patent inchis și care impresionează prin parametrii săi tehnici. Conform măsuratorilor Martindale Abrasion 12kPa, coeficientul de rezistență la frecare este de cel putin 150.000 cicli garantați până când materialul începe să își modifice structura. Prin comparație, o tapiserie uzuală din piele ecologică are coeficientul de 10.000 cicli.

În plus, în 2009, Alcantara, firma producatoare care deține patentul exclusiv de exploatare, a obținut certificarea Carbon Neutrality Certification: procesul de producție implică ZERO emisii de gaze, fiind 100% inofensiv pentru mediul inconjurator.

Casa Jad - Alcantara Prestige

Alcantara – opțiune exclusivistă de tapiserie pentru paturile de masaj cu cristale de Jad

Începând cu anul acesta, CASA JAD include în portofoliul său de tapiserii excepționalul material Alcantara. Patul de masaj „Alcantara Prestige” este destinat persoanelor care își doresc în cadrul căminului o oază de răsfăț și relaxare, dar în același timp o piesă de mobilier de o eleganță aparte. Alcantara este cea mai luxoasă si rafinată dintre opțiunile de material disponibile, iar colecția 2019 propune trei variante de culoare pentru tapiseria Alcantara: Cuoia, Raw Amber și Ivory.

Paturi customizabile de masaj automatizat CASA JAD

Conceptul de pat customizabil de masaj a fost lansat în 2014 de către CASA JAD. Acest concept unic și inovator, neegalat la nivel mondial, îi oferă clientului rolul principal de creator atunci când se decide să achiziționeze un pat de masaj cu pietre de jad CASA JAD.

Paleta de opțiuni oferă posibilitatea clienților CASA JAD să se joace cu texturile, nuanțele, materialele și să devină creatori de piese deosebite, unice, perfect aliniate cu gusturile lor. Cu ajutorul a 3 elemente pe care clientul le poate personaliza conform propriilor gusturi si preferinte estetice, CASA JAD își îndeamnă clienții să își personalizeze patul de masaj urmând acești pași:

 1. Alege tipul de material:
 • Material British Textil
 • Vinyl Luxury
 • Piele Naturală (doar pe comandă)
 1. Alege nuanțele tapiseriei:
 • Pentru cei care preferă nuanțele îndrăznețe: Aquamarine, Rust;
 • Pentru cei care preferă nuanțele calde: Ivory, Cream, Mustard Yellow;
 • Pentru cei care preferă nuanțele clasice: Brown, British Brown;
 1. Alege nuanțele cadrului suport:
 • Furnir Walnut (Finisare Aspect Nuc),
 • Furnir Wenge,
 • Furnir White Oak (Stejar Alb)

Patul de masaj cu pietre de Jad CASA JAD rămâne cel mai performant pat de masaj cu role de jad la nivel mondial, inclusiv din punct de vedere al caracteristicilor tehnice:

Masaj de elongație la cald a coloanei vertebrale cu 9 role de jad (comparativ cu 4 role de jad, norma în piață) pentru masajul coloanei vertebrale, cu beneficii extraordinare pentru hernie de disc, vertebre tasate, discopatii lombare, sciatică, corecții totale ale cifo-scoliozelor;

 • Drenaj limfatic cu 4 role de jad (comparativ cu zero, norma în piață) pentru masajul gambelor;
 • Versatil, cu 7 programe automate de masaj;
 • Rezistent la o greutate corporală de până la 200 kg (comparativ cu 115 kg, norma în piață);
 • Meloterapie -căști și card de memorie cu muzică de relaxare pre-instalată pentru o detașare completă;
 • Cel mai complex apparat terapeutic din lume care înglobează într-o singură ședința de masaj 6 principii terapeutice: elongația la cald a coloanei vertebrale; presopunctură / acupresiune cu rol de echilibrare energetică; termoterapie cu tehnologia FAR Infrared – Raze Infraroșii de undă lungă; 9 + 4 cristale de jad cu rol de echilibrare energetică; zeci de cristale de turmalina care emit permanent ioni negativ; masajul cald din cap până în picioare cu rol de relaxare musculară, calmare și eliminare a stresului.

Citește și: Cătălin Preda s-a clasat pe locul 6 în etapa a patra din Seria Mondială Red Bull Cliff Diving

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.