Carrefour te alimentează cu legume proaspete

0
4518
Carrefour-Ladita-cu-verdeturi

Chiar dacă rutina noastră zilnică s-a schimbat mult în această perioadă, nu trebuie să renunțăm la obiceiurile sănătoase. Iar Carrefour lansează un produs sezonier compus din lădițe cu legume proaspete.

În mijlocul unei pandemii care a schimbat obiceiurile de consum și pe fondul unui excedent de producție, fermierii locali, parteneri cheie în ecosistemul Carrefour, nu vor rămâne cu legumele pe câmp și nici în depozite.

Carrefour continuă să le achiziționeze întreaga producție la un preț corect și lansează un nou produs sezonier compus din lădițe cu legume proaspete, disponibile în magazine și online.

Carrefour aduce consumatorul mai aproape de fermieri prin Lădița cu verdețuri la preț unic de 19.99 lei, prima dintr-o serie de lădițe cu legume cultivate local. Aceasta conține 25 de articole provenind de la Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, de la producători din programul Creștem România BIO aflați în primii ani de conversie la agricultura ecologică, dar și de la sute de alți fermieri din țară, cu care Carrefour are contract sezonier: 1 kg spanac, 4 legături de ceapă verde, 4 legături de lobodă, 4 legături de ridichi, 4 legături de usturoi verde, 2 legături de leuștean, 2 legături de mărar, 2 legături de pătrunjel și 2 bucăți de salată verde. Această primă lădița este disponibilă pe rafturile hipermarket-urilor Carrefour și online, în platforma BRINGO, până pe 15 mai.

Carrefour donează echivalentul a 25% din valoarea fiecărei lădițe vândute până pe 15 mai către Fundația pentru Dezvoltarea Agriculturii pentru a susține implementarea de programe sustenabile în agricultură, un domeniu cu atât de mult potențial în România.

Carrefour-Ladita-cu-verdeturi

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.