Bonta este a șasea echipă calificată în Finala Națională a turneului global Red Bull Neymar Jr’s Five

0
172

După Black & White, Tao United, Brasil, Spartanii și Ares, echipa Bonta și-a asigurat un loc în Finala Națională a turneului global Red Bull Neymar Jr’s Five.

Fără gol primit în meciurile din cadrul etapei de calificare de la Târgu Mureș, jucătorii echipei Bonta sunt pregătiți să facă spectacol și în Finala Națională de la București.

Tabloul pentru Finala Națională a turneului global Red Bull Neymar Jr’s Five începe să prindă contur după etapa locală de calificare de la Târgu Mureș. 32 de echipe, împărțite în 8 grupe, au intrat pe terenurile Agora Gym și au luptat pentru șansa de a ajunge în Brazilia, la turneul global Red Bull Neymar Jr’s Five.

S-a jucat 5 la 5, fără portar, timp de 10 minute pe meci, iar de fiecare dată când o echipă a înscris, cealaltă echipă a pierdut un jucător. În total, s-au înscris 210 goluri în cele 56 de meciuri jucate în acest weekend.

Bonta a ieșit din grupa A cu trei victorii fără gol primit, F.C Cojeasca s-a calificat din grupa B cu un golaveraj mai bun în fața “Leilor”, iar echipele Pescărușii și Insula Iubirii au obținut maximum de puncte în meciurile din grupele C și D. Young Boys, Madaras, The Shadows’ și Kacsa si prietenii au fost echipele câștigătoare din celelalte patru grupe, toate reușind să treacă în sferturile de finală cu maximum de puncte din cele trei meciuri jucate.

Meciurile din sferturile de finală au fost extrem de echilibrate Bonta, Insula Iubirii, Young Boys și Kacsa și prietenii asigurându-și locul în faza următoare a competiției, toate cele patru echipe câștigându-și meciul la zero.

În prima semifinală, Bonta a trecut cu scorul de 1 la 0 de Insula Iubirii, iar cei de la Young Boys s-au impus clar, cu scorul de 5 la 0, în fața celor de Kacsa si prietenii. Ultimii au reușit să se impună apoi în finala mică, cu Insula iubirii, scor 2 la 0.

Cu Călin Sergiu Cuc (căpitan), Vlad Porumb, Șerban-Daniel Covaci, George Șuteu, Andrei Sebesi și Raul Dănuț Dezmirean pe teren, Bonta a câștigat greu finala cu Young Boys, scor 1 la 0, după un meci extrem de echilibrat, fiind a șasea echipă care-și asigură locul pe tabloul din Finala Națională.

“Participăm la acest turneu de 4 ani, dar acum a fost cel mai dificil pentru noi. Au fost echipe foarte bune la această etapă de calificare și nu am avut niciun meci ușor, nici măcar în faza grupelor. Tactica noastră a fost simplă, să ne apărăm foarte bine și să contraatacăm de câte ori prindem ocazia, și asta ne-a ajutat în final să obținem calificarea. Suntem foarte fericiți că am reușit să câștigăm aici, iar acum urmează o perioadă intensă de pregătire pentru că nu vrem să venim doar într-o plimbare până la București. Îmi doresc să fim noi surpriza frumoasă din Finala Națională”, a spus Călin Sergiu Cuc, căpitanul echipei.

Bonta este a șasea echipă care și-a asigurat locul în Finala Națională de la București, programată pe 8 iunie, după Black & White, Tao United, Brasil, Spartanii și Ares.

Turneul național de calificare va continua la Cluj-Napoca (11 mai), Iași (18 mai), Pitești (25 mai) și Chișinău (1 iunie). Înscrierile se fac pe site-ul oficial al competiției: www.redbullneymarjrsfive.com.

Turneul național de calificare este organizat în colaborare cu PENNY Market și MOL România.

Citește și: Am testat S.U.P. și canoe în vacanță

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.