Bioderma Sensibio H2O a împlinit 25 de ani

0
5961
Bioderma Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O a implinit 25 ani și cu această ocazie beneficiază de un ambalaj aniversar. Este vorba despre o ediție limitată Sensibio H2O, în format de 500 ml, cu 3 etichete diferite, dar cu același mesaj: Your skin dezerves respect.

Sensibio H2O este prima apă micelară, preferata consumatorilor din toată lumea și un produs emblematic Bioderma. Dar, mai mult decât atât, este despre femei puternice, despre asumare, despre alegeri fericite, controversate, susținute sau nu, care ne-au adus pe fiecare, astăzi, aici.

Oricare ar fost drumul fiecăreia și orice alegeri va face în viitor, orice femeie mertă RESPECT!

Apa micelară Bioderma Sensibio H2O este perfect compatibilă cu pielea, îndepărtează nu doar machiajul, dar și noxele, impuritățile și poluarea. Acționând în profunzimea pielii, Sensibio H2O captează particulele fine de praf și poluare, curățând tenul și respectând bariera sa de protecție, oferindu-i astfel o toleranță excelentă.

Bioderma Sensibio H2O

Sensibio H2O îndepărtează:

  • 99% din particulele de machiaj
  • 98% din particulele fine de la suprafața și din profunzimea pielii
  • 78% din metalele grele cauzate de poluarea urbană

Beneficiile Sensibio H2O

Îndepărtează machiajul nedorit și poluarea

Poluarea aerului este la nivel global cel mai important risc de mediu pentru sănătate, iar pielea se află în prima linie atunci când discutăm de poluanții de mediu. Sensibio H2O ajută activitatea naturală a pielii pentru a o elibera de poluanți: atât interni, cum ar fi sebumul sau transpirația, dar și externi, cum ar fi particulele poluante din aer, eliminând particulele nedorite acumulate pe parcursul zilei și permițând pielii să se regenereze și să se elibereze de tot ceea ce o agresează.

Combate îmbătrânirea prematură

Pielea care nu este îngrijită corect îmbătrânește mai repede. Poluarea provoacă îmbătrânirea prematură a pielii. Procesul de îmbătrânire naturală este accelerat din cauza poluării și se vede în special în multiplicarea petelor pigmentare și agravarea ridurilor, în special în cazul expunerii la fumul de țigară.

Un studiu clinic efectuat asupra a 20 de femei expuse la o atmosferă urbană poluată pe parcursul a 6 ore a demonstrat eficacitatea apei micelare Sensibio H2O în eliminarea a 5 metale grele reprezentative pentru poluarea mediului, cu o medie de 78%. Astfel, apa micelară Sensibio H2O îndepărtează de pe piele machiajul nedorit, format din poluanții responsabili de îmbătrânirea prematură.

Curăță și protejează pielea sensibilă

Numai în Europa, 75% dintre femei declară că au pielea sensibilă, iar 50% au ochii sensibili. În ultimii 10 ani, această problemă a înregistrat o creștere de 7%. Pielea sensibilă are nevoie de o igienă corectă, deoarece impuritățile și alți factori cu care vine în contact pot avea efecte amplificate asupra stării sale. Creat pentru și împreună cu medicii dermatologi, Sensibio H2O curăță și demachiază pielea sensibilă respectând bariera sa de protecție și oferindu-i o toleranță excelentă.

Datorită formulei sale biomimetice (perfect compatibilă cu pielea), apa micelară Sensibio H2O crește rezistența pielii la agresiunele externe. Cu o listă scurtă de ingrediente atent selectate, Sensibio H2O reduce riscul de reacții și asigură o toleranță optimă, chiar și pentru zona fragilă din jurul ochilor.

De ce este Sensibio H2O o apă micelară altfel?

Bioderma Sensibio H2O

Apă micelară înalt purificată

Foarte diferită de apa micelară cosmetică, apa utilizată pentru crearea Sensibio H2O trece prin 9 etape de purificare, pentru a fi eliminate toate toxinele. Această apă micelară este perfect compatibilă cu pielea și reduce riscul pro-inflamator.

Agenți tensioactivi ionici blânzi

Conține un ingredient numit ester de glycerol, care are o structură apropiată de lipidele pielii, ceea ce oferă un echilibru între eficacitate, dar și atenție la bariera protectoare a pielii.

pH 5.5

Are pH fiziologic similar cu cel al pielii.

Formulă calmantă

Un ingredient activ calmant și un complex natural brevetat care cresc pragul de toleranță a pielii.

Ediția limitată Bioderma Sensibio H2O  Your skin dezerves respect se găsește în farmaciile din toată țara, inclusiv în farmaciile online.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.