Beat45: un boutique fitness studio unic în București tocmai și-a deschis ușile

0
256
Beat45 - boutique fitness studio

Acum te poți bucura de o experiență de fitness unică oferită de Beat45, un boutique fitness studio premium situat în Agora Center din zona Floreasca.

Având la bază conceptul HIIT (High Intensity Interval Training) a cărui eficiență este demonstrată științific, antrenamentele Beat45 îți oferă o experiență intensă, aici având posibilitatea să arzi până la 1.000 de calorii într-o singură sesiune.

Beat45 și-a deschis ușile la final de octombrie și aici te așteaptă antrenori cu experiența, energia și forța necesare pentru a schimba stiluri de viață. Muzica și luminile sunt elemente de bază ale oricărui antrenament Beat45, având astfel senzația că te afli mai degrabă pe ringul de dans și nu într-o sală de fitness.

Având la bază mult apreciatele antrenamente din Londra, New York, precum și din alte orașe din lume, Beat45 oferă două tipuri de antrenament: RUMBLE și REFORM.

Beat45 - boutique fitness studio

RUMBLE este un antrenament intens ce are la bază mișcări de box, îmbinând într-un mod interactiv serii de lovituri și runde de exerciții cardio care pun sângele în mișcare și ajută la creșterea nivelului de adrenalină.

Antrenamentele au o durată de 45 de minute și încep cu o încalzire de grup. Restul antrenamentului se împarte între sesiuni de lovituri în saci umpluți cu apă, serii de exerciții la sol și runde scurte de alergare pe bandă. Pentru a lua parte la un antrenament RUMBLE nu este necesară experiența anterioară de box.

REFORM este doilea tip de antrenament disponibil la Beat45 și are la bază conceptul HIIT (High Intensity Interval Training).

Mai exact, antrenamentul constă în serii de exerciții intense urmate de scurte perioade de repaus, această succesiune susținând arderea unui număr crescut de calorii într-un interval mai scurt și accelerarea metabolismului.

REFORM combină exercițiile cardio cu exerciții cu greutăți, oferind astfel o experiență intensă îmbogățită de lumini vibrante și beat-uri energizante.

“Antrenamentele Beat45 sunt intense și au scopul de a-i ajuta pe participanți să își depășească limitele. Antrenorii noștri excepționali au pregătirea necesară pentru a ghida participanții pe parcursul antrenamentelor, oferind experiențe captivante ce vor provoca mintea și corpul deopotrivă. Suntem mândri și entuziasmați să aducem în România acest concept inovator și dorim să îi invităm alături de noi pe toți cei dornici de o experiență inedită de fitness, indiferent de nivelul de pregătire fizică”, spune Ioana Vega, Marketing Manager Beat45.

Beat45 este situat în Agora Center din Calea Floreasca 111-113. Cu un design inovator realizat de arhitectul premiat Cristiana Zgripcea, studioul îmbină elemente de design contemporan, oferind un spațiu funcțional și exclusivist.

Pentru a lua parte la antrenamentele Beat45 este necesară crearea unui cont pe site-ul Beat45 sau în aplicație, rezervarea ședințelor făcându-se doar prin intermediul contului.

Cu ocazia lansării Beat45, noii veniți își pot rezerva primul antrenament cu o reducere de 50%, folosind codul promoțional #HELLORO.

Pentru a lua parte la antrenamentele Beat45 nu este necesară abonarea, participanții având posibilitatea să opteze între metoda ”pay-as-you-go” cu prețul de 100 RON pe antrenament și unul dintre pachetele cu 5, 10 sau cu un număr nelimitat de ședințe.

Beat45 - boutique fitness studio

Despre Beat45

Beat45 este un boutique fitness studio unic în București, situat în Agora Center din Calea Floreasca 111-113. Antrenamentele au la bază conceptul HIIT și oferă o experiență captivantă de fitness menită să ajute participanții să consume până la 1000 de calorii în 45 de minute.

Beat45 oferă 35+ de antrenamente săptămânale pentru toate nivelurile de pregătire fizică, aducând în București un concept testat, inspirat din antrenamente recunoscute în New York, Londra și alte mari orașe din lume.

Citește și: Cum să-ți faci prieteni noi la sala de fitness

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.