Batiste lansează o nouă ediție limitată a șamponului uscat, Love is Love

0
2302
șamponul uscat Batiste

Cu șamponul uscat Batiste părul devine fabulos în trei pași simpli: aplică, masează și aranjează. Ideal de folosit și după un antrenament la sală. 

Batiste, șamponul uscat numărul 1 în lume, este arma secretă a femeilor pentru un păr superb în fiecare zi, tranformând părul cât ai clipi, pentru a te bucura de viață indiferent de moment.

Batiste prezintă o gamă largă de produse, cu diverse arome încântătoare, precum și ediții limitate speciale. Cu Batiste părul devine fabulos în trei pași simpli: aplică, masează și aranjează.

Și pentru că Batiste încurajează femeile de pretutindeni să adopte cel mai autentic stil, individualitatea și încrederea în sine, compania a lansat un nou produs în ediție limitată, Batiste Love is Love.

Inspirat de ultimele trenduri în materie de design și arome, Batiste Love is Love aduce entuziasmul în lumea Șamponului Uscat și reîmprospătează gama cu note de vârf compuse din zmeură și un curcubeu de citrice, note de inimă de iasomie și trandafir și, note de bază precum vanilie, lemn de santal și chihlimbar auriu.

Ambalajul produsului este unul atractiv, așa cum brandul Batiste și-a obișnuit fanii – explozie de culoare și combinații cromatice jucăușe, menite să susțină mesjaul de încurajare a brandului de a celebra dragostea în toate formele ei, de la dragostea de sine, la dragostea față de ceilalți și la dragostea pentru păr, pentru că… love is love.

Întreaga gamă de șampoane uscate Batiste este disponibilă exclusiv în farmaciile Sensiblu.

șamponul uscat Batiste

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.