Apple Watch Series 5 Cellular cu eSIM și Number Share este disponibil în premieră la Orange România

0
1289
Apple Watch Series 5

Descoperă libertatea de a folosi funcțiile de apelare, trimitere mesaje și de a asculta muzică direct de pe Apple Watch Series 5 GPS + Cellular, independent de iPhone, dar folosind același număr de telefon.

Orange România a introdus în ofertă, în premieră în România, noul Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) – cu un display Always-On, comunicări avansate, funcții de fitness și sănătate, împreună cu funcția celulară încorporată prin eSIM, dar și acces la serviciul Number Share pentru abonații persoane fizice.

Astfel, pentru a încuraja noua conectivitate Apple Watch Series 5 Cellular, Orange oferă utilizatorilor eligibili testarea gratuită, timp de 6 luni, a noului serviciu Number Share.

Clienții vor putea lansa o precomandă pentru Apple Watch Series 5 Cellular pe www.orange.ro sau în Orange Shops, produsul urmând să fie disponibil în magazine începând cu 13.12.2019.

Apple Watch Series 5 are un ecran Retina mereu activ, astfel vezi ȋntotdeauna ora și alte informații importante, fără să ridici sau să atingi ecranul. Funcția de localizare este îmbunatațită, de la busola încorporată până la altimetru, ajutându-i pe utilizatori să navigheze mai usor în fiecare zi.

Apple Watch Series 5 Cellular le permite clienților să rămână conectați, să apeleze și să primească mesaje text, în timp ce pot apela serviciile de urgență direct din Apple Watch, chiar și fără iPhone în apropiere. Și cu watchOS 6, utilizatorii Apple Watch sunt încurajați să preia controlul sănătații lor și să facă zilnic exerciții fizice cu ajutorul noilor funcții precum Cycle Tracking, aplicația Noise și Activity Trends.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.