Antrenament funcțional cu Scapegoat

0
547
Scapegoat

Ce poți să faci cu un cadru de lemn, un cauciuc de motocicletă și o bâtă de baseball? Un antrenament funcțional care te scapă și de stres.

La sfârșitul anului 2014, copywriter-ul Michel Schreier a inventat Scapegoat (țap ispășitor în engleză), un aparat de antrenament funcțional care te scapă și de stres. Și de atunci la perfecționat în permanență, pentru ca la sfârșitul anului trecut să fie recunoscut de specialiștii din fitness ca un aparat excelent pentru antrenamentul cotidian.

“Am creat Scapegoat pentru oamenii stresați pentru a se elibera de frustrările lor!” – Michel Schreier, inventator Scapegoat

Dintr-un simplu aparat pe care-ți vărsai frustrările, lovind cu o bâtă de baseball într-un cauciuc de motocicletă, Michel Schreier a dezvoltat un echipament de antrenament funcțional pe care poți să-l incluzi în rutina ta de antrenament.

Ultima versiune a aparatului, numit Scapegoat, are un cadru din lemn care cântărește 35 kg, plus un cauciuc de motocicletă. Forma circulară a acestuia, dar și elasticitatea cauciucului permit lovirea fără ca articulațiile tale să fie afectate.

Schreier, 44 de ani, este pasionat de box și CrossFit și a creat și o serie de exerciții pentru aparatul pe care l-a inventat. Și, în plus, fiecare element al aparatului poate fi folosit și separat: cadrul de lemn de exemplu pentru diverse tipuri de flotări, cauciucul pentru rotiri, iar bâta de baseball pentru exerciții de stretching.

În total poți face 9.837 de eexerciții, iar prețul este de 799 de euro.

Citește și: 5 dispozitive cool care te pot ajuta să ai un stil de viață mai sănătos

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.