ANTELOPE.SUIT este costumul care te poate transforma în super erou. Dacă pui și tu osul la treabă

0
233
antelope suit

Costumul cu electrozi ANTELOPE.SUIT oferă o nouă dimensiunie antrenamentului tău de zi cu zi pe lângă că te face să arăți ca un extra din TRON Legacy.

 ANTELOPE.SUIT este ceea ce ai nevoie pentru a arăta ca un super erou când mergi la sală, atât la figurat cât și la propriu deoarece el transformă o sesiune de 20 de minute într-una de trei ore din punct de vedere al eficienței.

Costumul are incorporați 16 electrozi care îți programează prin impulsuri electrice mușchii, manipulându-i să lucreze mai tare. Astfel, se imită impulsurile bioelectrice trimise chiar de către creier iar fiecare electrod se concentrează pe o anumită grupă de mușchi. Totul este controlat printr-o aplicație pe telefonul mobil.

Materialul din care acest costum este făcut, ANTELOPE.TECHWEAR, este comod și flexibil așa că poate fi purtat oricând – fie în timpul antrenamentelor în care vizezi anumite grupuri de mușchi sau în cele mai generale.

Deși EMS-ul (Electro-Stimularea Musculaturii) nu face toată treaba în locul tău, te aduce cu un pas mai aproape de a fi zeul sălii de sport din cartierul tău. În plus, costumul oferă și un mod de recuperare care ajută mușchii să-și revină ca să nu cazi în tenebrele febrei musculare însă toate au un preț, iar prețul lui ANTELOPE.SUIT este de circa 1.400 de Euro.

Avantajul este însă că poți să-l folosești indiferent de sportul pe care-l practici.

Citește și: CEP lansează gama PASTEL

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.