[AM CITIT] WIRED TO EAT de Robb Wolf

0
1089
WIRED TO EAT de Robb Wolf

Offf, dietele. Mii de cărți pe mii de rafturi, toate promițând revenirea la silueta ideală în cel mai rapid și plăcut mod posibil. Am citit pentru voi și WIRED TO EAT de Robb Wolf! 

Nu le poți cumpăra pe toate, nu le poți citi pe toate și, categoric, nu le poți încerca pe toate. Însă în tot acest peisaj abundent, apare din când în când câte o lucrare care produce un val de aprecieri și reușește să se ridice deasupra tuturor, tocmai prin prisma rezultatelor promise și obținute.

Wired to Eat” este una dintre cărțile care livrează efectele așteptate, pentru simplul fapt că nu oferă un regim general aplicabil pentru toată lumea, ci pune în mâinile cititorilor uneltele necesare dobândirii corpului și stării de sănătate dorite.

Desigur, Robb Wolf pledează pentru o dietă cât mai aproape de condiția noastră ancestrală, adică alimente procesate și zaharuri concentrate cât mai puține. Acuzând carbohidrații pentru majoritatea problemelor de sănătate ale societătii moderne, autorul propune un test ușor de făcut acasă, pe durata unei săptămâni, pentru a vedea reacția corpului la ingestia de glucide.

De aici, în funcție de rezultat, alimentația este abordată pentru a obține maximumul de performanță și sănătate din corpul nostru. Cu alte cuvinte, un ghid destul de precis și personalizat pentru fiecare individ în parte, nu la grămadă, cum suntem de multe ori tratați.

Wired to Eat” poate fi achiziționată în limba engleză prin www.books-express.ro, la prețul de 77 de lei.

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.