[AM CITIT]: OLD SCHOOL BOXING FITNESS

0
2933
Old school boxing fitness

Deja nu mai miră sau surprinde pe nimeni prezența sacilor de box în sălile de fitness moderne.

Şi, deşi puţini se încumetă să dedice câteva minute unei reprize de lovituri, există un consens privind eficiența metodelor pugilistice pentru atingerea unei condiţii fizice de vârf: sunt foarte eficiente şi au primit confirmarea timpului.

Aruncă doar o privire la o gală de box profesionist şi vei vedea numai corpuri atletice, puternice şi foarte rapide.

Cele 230 de pagini ale cărţii „Old school boxing fitness” debutează cu tehnicile de bază întâlnite în arta pugilatului, însă apoi abundă în rutine şi programe de antrenament specifice, care conţin atât elemente de anduranţă, cât şi de forţă explozivă.

Pentru a executa exerciţiile nu trebuie imitat traseul lui Rocky în Siberia sau în halele abatoarelor, o simplă sală de fitness cu echipamente clasice fiind suficientă. În sprijinul începătorilor, volumul abundă în ilustraţii (peste 200 de fotografii) care fac mai uşoară navigarea printre multele aparate ale sălilor. Informaţiile expuse în carte de către autori, Andy şi Jamie Dumas, au primit girul de încredere al Asociaţiei WBC (World Boxing Council), confirmând validitatea celor doi în lumea antrenorilor profesionişti.

Chiar dacă nu intenţionezi să intri în ring prea curând, o schimbare din când în când a rutinei de antrenament nu are cum să fie decât benefică, mai ales pentru cei care se plictisesc şi au nevoie de variaţii cât mai dese.

Capitolele din „Old school boxing fitness” acoperă tot ce trebuie să ştii despre un program de fitness complet, de la alergare şi săritul corzii până la exerciţiile de revenire de la sfârşitul programului.

Cartea este disponibilă numai în limba engleză, pe Books Express, şi costă 90 de lei.

Citește și: Fitness pe două roți cu Adrian Răduță

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.