[AM CITIT]: NOTORIOUS de Jack Slack

0
160
Conor McGregor

Probabil, cel mai aşteptat moment sportiv al anului trecut, a fost meciul de box dintre Floyd Mayweather Jr. şi Conor McGregor, desfășurat pe 26 august 2017 la Las Vegas, SUA.

Despre Floyd se ştiu foarte multe lucruri, în mare parte datorită carierei de succes pe care o are la activ: 49 de victorii din tot atâtea meciuri. În plus, până la vârsta de 40 de ani, a reuşit să aibă parte de suficientă acoperire şi interes media pentru a ne face o idee despre abilităţile lui de luptător.

notorious - jack slack

În ceea ce-l priveşte pe Conor, se poate spune că este, la cei 29 de ani, încă la început de drum. Evoluţia sa de luptător de MMA (Mixed Martial Arts) a culminat rapid cu obţinerea centurilor în două categorii de greutate, în cel mai puternic campionat de profil: UFC (Ultimate Fighting Championship). Chiar dacă a pierdut meciul cu Floyd Mayweather Jr, popularitatea lui Conor McGregor a crescut și mai mult. Cartea „Notorious”, publicată anul trecut, prezintă cariera celui ce a început să fie deja denumit „Muhammad Ali” al secolului nostru, fiind totodată un ghid de înţelegere a secretelor MMA-ului.

Iar semnătura lui Jack Slack garantează autenticitatea şi puterea informaţiilor din ea.

Notorious” poate fi achiziţionată în limba engleză prin Books Express, la preţul de 90 de lei.

Citește și: Fitness pe două roți cu Adrian Răduță

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.