Alți 45 de concurenți luptă pentru un loc în semifinale la Ninja Warrior România

0
167
Ninja Warrior Romania

Duminică seară, 45 de concurenți vor intra în arena Ninja Warrior România și vor încerca să lupte cu propriile limite pentru a ajunge în semifinalele show-ulu.

Noi obstacole îi vor întâmpina pe concurenți, iar cei mai buni 10 dintre ei, cei care vor reuși să treacă de cele două trasee, se vor califica în etapa următoare a competiției.

În ediția din această săptămână vom cunoaște povestea unui sportiv care la 19 ani a trebuit să renunțe la tot și să plece în străinătate pentru a se întreține, însă mirajul străinătății a fost un coșmar pentru el ajungând să doarmă pe străzi, sub cerul liber. Experiența traumatizantă l-a maturizat: ”Dacă vrei să îți faci un viitor nu trebuie să îți părăsești țara, dacă iubești ceea ce faci, o să reușești!”, spune tânărul.

Dacă tot ce a trăit îl va ajuta să ajungă un adevărat războinic Ninja și dacă va reuși tânărul să facă față celui mai puternic traseu cu obstacole din lume vedem duminică seară, la PRO TV.

Cine sunt cei 10 români care vor reuși să atingă buzzer-ul de final și să treacă în semifinalele show-ului vedem duminică seară, de la ora 20:00, la Ninja Warrior România.

Citește și: FitCar PPV: prima mașină din lume în care consumi calorii când conduci

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.