Alexander Florescu a lansat cea mai nouă platformă online de antrenamente și nutriție personalizată

0
7807
Alexander Florescu

După o experiență de peste 10 ani în managementul cluburilor de fitness, deținând rețeaua Futura Gym, Alexander Florescu a lansat cel mai inovator program online de fitness și nutriție din România.

Noul concept de pe alexanderfloreescu.ro oferă acces la programe personalizate de antrenamente și planuri de nutriție tuturor acelor persoane cărora timpul nu le permite să ajungă în sala de fitness, dar care își doresc să își schimbe stilul de viață.

Platforma oferă acces la 7 programe de antrenament & nutriție ce includ peste 80 de video-uri demonstrative de fitness și peste 25 de planuri de nutriție, dar și monitorizare constantă a progresului, aceasta putând fi accesată de pe laptop, telefon, tabletă, oriunde și oricând.

Prin intermediul unui formular care oferă informații complete despre pregătirea fizică și obiectivele fiecărui utilizator, platforma recomandă programul de antrenament ideal și planul de nutriție potrivit.

Totodată, progresul utilizatorilor va fi monitorizat constant pentru a oferi suport în ajustarea programului de antrenament. Printre cele 7 programe online, veți regăsi și programul BURN-TONE-SCULPT pe care Alexander Florescu l-a conceput special alături de Raluca Tănase (Bambi).

Programul online creat de antrenorul Alexander Florescu oferă experiența completă a unei săli de fitness, însă în confortul propriei case sau chiar în vacanță sau la birou, oferind toate avantajele pe care le implică exercițiul fizic, dar și o flexibilitate mai mare a programului fiecărui utilizator.

În plus, accesarea unui astfel de program nu implică o investiție foarte mare în accesorii de fitness și nu este nevoie de un spațiu foarte mare pentru desfășurarea antrenamentelor. Meniurile zilnice incluse în fiecare program de antrenament ajută la o gestionare mai bună a alimentației de zi cu zi, care să susțină tot efortul pe care fiecare îl depune în a-și consturi un stil de viață sănătos.

„Cu toții avem un stil de viață dinamic, și, de cele mai multe ori, haotic și imprevizibil, fără a ne mai găsi timp și pentru noi. Acest lucru l-am observat și la o parte dintre clienții cluburilor Futura Gym: lipsa timpului șo orele petrecute în trafic, îi făceau să renunțe la ideea de a mai face ceva pentru sănătatea lor sau pentru transformarea pe care și-o doreau cu atâta ardoare. Acesta este și motivul pentru care am creat aceste programe online de antrenamente și nutriție, care îți va oferi posibilitatea de a face sport chiar la tine acasă, la birou sau în vacanță. Toate programele sunt la fel de provocatoare și te vor ajuta să obții rezultate impresionante de la fiecare în parte”, a spus Alexander Florescu, fondatorul platformei de antrenamente online și nutriție personalizată, www. alexanderflorescu.ro.

În cadrul platformei pot fi accesate 7 programe de antrenament & nutriție, fiecare din acestea având în focus un alt tip de obiectiv: Death by Cardio, Bikini Body Challenge , Booty Express, Burn-Tone-Sculpt, Abs on Fire, Office Recovery & Mobility, Vacation Workout.

Prețurile programelor variază între 150-300 lei/lună și pe lângă cele 12 video-uri cu antrenamente, acestea includ 2 planuri de nutriție, 1 video speech motivațional, 1 video how it works și monitorizare constantă a progresului.

Pe lângă cele 7 programe de antrenament & nutriție, utilizatorii au opțiunea de a-și alege doar unul dintre cele 8 pachete de nutriție: KG Loss, Bikini Body, Office Snacking, Muscle Gain, Vegan KG Loss, Veggie KG Loss, 6-Pack Diet și 14 Day Diet & Tone.

Primele programe ce pot fi accesate de către publicul larg sunt: Death by Cardio și pachetul de nutriție KG Loss, urmând ca până la finalului anului să fie lansate și restul programelor pe platforma.

Partenerii care s-au alăturat evenimentului au fost: Alberto Dobre Bespoke asigurănd ținuta lui Alexander Florescu, SLooP, Victoriei100 Beauty, Revista Luxury, RUNNING MAG, FITNESS MAG și TAPO Lounge.

Vezi și: 6 antrenori personali pe care să-i urmărești pe Instagram

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.