Aleargă și combate împreună cu adidas Running poluarea prin plastic

0
6874

Pentru fiecare kilometru alergat de tine cu aplicația adidas Running în perioada 28 mai – 8 iunie, adidas x Parley vor curăța greutatea echivalentă a 10 sticle de plastic de pe plaje, până la 230.000 kg.

Înaintea Zilei Mondiale a Oceanelor din data de 8 iunie, adidas valorifică puterea sportului și îl utilizează drept o forță pentru schimbare, invitând iubitorii mișcării să facă echipă și să alerge din nou pentru oceane.

În perioada 28 mai – 8 iunie, Run for the Oceans, miscarea adidas x Parley, revine pentru al patrulea an, continuându-și angajamentul de a acționa de urgență în situația alarmantă a poluării marine cu plastic din oceane.

Din 2015, adidas a realizat peste 30 de milioane de perechi de pantofi cu Parley Ocean Plastic – fibre din deșeuri de plastic interceptate de pe plaje și din comunitățile de coastă, prevenind astfel poluarea oceanelor. Însă, deși s-au făcut progrese în călătoria către un viitor mai sustenabil, mai sunt multe de făcut pentru reducerea poluării marine cu plastic.

Motivând alergătorii din întreaga lume să facă diferența, pentru fiecare kilometru alergat cu aplicația adidas Running în perioada 28 mai – 8 iunie, adidas și Parley vor curăța greutatea echivalentă a 10 sticle de plastic, până la maximum 230.000 kg de deșeuri plastice marine de pe plaje, insule îndepărtate și zone de coastă.

Până în prezent, mișcarea adidas x Parley Run for the Oceans a unit peste 3 milioane de alergători din întreaga lume, acumulând în mod colectiv 25,5 milioane de km și strângând 2,5 milioane de dolari pentru a susține Parley să dezvolte inițiative și programe educaționale care luptă împotriva poluării marine cu plastic.

În 2019, 92 de școli au fost înscrise în program și sunt acum centre de educație, precum și puncte de interceptare a plasticului pentru comunitatea locală. Ca urmare, 70.000 de copii și familiile lor au participat în program.

Dar acesta este doar începutul inițiativei globale. După cum a fost anunțat în martie (2021), ca parte a strategiei adidas „Own the Game”, Run For The Oceans va fi extins pentru a crea un spațiu comunitar digital și fizic mai incluziv. Până în 2025, adidas își propune să obțină o participare cumulată de 40 de milioane de oameni.

Alăturați-vă inițiativei Run For The Oceans în perioada 28 mai – 8 iunie și înregistrați alergările prin intermediul aplicației adidas Running. Pentru fiecare kilometru alergat, adidas va curăța deșeuri cu greutate echivalentă a 10 sticle de plastic, până la maximum 230.000 kg. Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, accesați acest link: https://bit.ly/3hMlKPF

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FITNESS MAG pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.