adidas vrea să rămâi în formă și cât timp stai acasă

0
9489
adidas vrea să rămâi în formă și cât timp stai acasă

adidas oferă acces gratuit premium tuturor utilizatorilor în aplicațiile adidas Training și adidas Running pentru următoarele trei luni.

Ne aflăm într-o perioadă în care cel mai sănătos este să stăm acasă, dar asta nu înseamnă că trebuie să încetăm să mai facem mișcare.

Mai ales în această perioadă trebuie să încercăm să ne păstrăm optimismul și să încercăm să nu renunțăm la lucrurile care ne fac plăcere. Și cu siguranță sportul face parte dintre aceste lucruri.

Iar dacă ai nevoie de inspirație, adidas oferă acces gratuit premium tuturor utilizatorilor în aplicațiile adidas Training și adidas Running pentru următoarele trei luni. În aplicații vei găsi o serie de exerciții pe care le poți face acasă, dar și sfaturi de nutriție și alte activități care să te ajute să treci mai ușor peste această perioadă.

adidas te invită să participi și la provocarea “Fit From Home” unde participă deja peste o jumătate de milion de utilizatori din 192 de țări.

De asemenea, căpitanii comunității adidas Runners și-au mutat antrenamentele virtual pe platformele lor din social media și poți face alături de ei exerciții de meditație, yoga, HIIT și alte antrenamente ca să rămâi în formă.

În România, căpitanii comunității adidas Runners sunt Anca Bucur și Alex Corneschi și îi poți urmări pe conturile lor de Instagram sau Facebook.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.