adidas Originals prezintă pantofii P.O.D. S3.1 în trei noi culori

0
589
adidas P.O.D. S3.1

adidas Originals prezintă noul P.O.D. S3.1 în trei culori noi, transformând modelul futurist într-un trio tonic.

Elementele principale ale siluetei P.O.D. (Point of Deflection System) se bazează pe un design unic tridimensional, care a fost cunoscut și popular în anii ’90. Un sistem special conceput la acea vreme pentru pantofii de alergare, tehnologia asigurând absorbția șocurilor și stabilitatea tălpii exterioare în punctul de impact cu solul.

Designul a fost creat intenționat pentru a evidenţia zonele de amortizare ale tălpii, acestea fiind adaptate cerințelor specifice piciorului și pentru confortul purtătorului.

Pantofii dispun de partea superioară din material textil, tip șosetă, iar cele trei dungi adidas sunt aplicate pe lateral. Partea textilă este dintr-o țesătură deasă care ajută la susținerea piciorului.

În zonă călcâiului este amplasat un detaliu decorativ care are în acelaşi timp rol de susținere a călcâiului. P.O.D. S3.1 dispune de o talpă modulară formată din trei componente: partea din față din spuma EVA, pentru flexibilitate și confort, partea din spate din BOOST, pentru amortizare, iar aceste două părți sunt conectate de o punte mediană inspirată din sistemul torsion. Finisajele includ o talpă exterioară din cauciuc durabil și detaliile de branding specifice adidas.

Acest model, P.O.D. S3.1, se va lansa în trei culori: negru, gri și levănțică. Culorile minimaliste permit ca distinctivul limbaj de design al lui P.O.D. S3.1 să ajungă în prim plan, subliniind cum amestecul neînfricat dintre designul referențial și tehnologia contemporană s-au alăturat pentru a crea unul dintre cele mai interesante modele ale anului 2018.

Citește și: Susținere revoluționară de la Boobuddy

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.