adidas Originals lansează noul Nite Jogger

0
58
Nite Jogger Sneaker - mood

adidas Originals lansează modelul reflectorizant Nite Jogger, un design progresist care încorporează reperele clasice cu liniile moderne.

Având ca inspirație prima incursiune a brandului în tehnologia hi-vis, designul contemporan Nite Jogger oferă o interpretare modernistă a stilului trecut care a fost reinterpretat pentru creatorul de astăzi, pentru a fi utilizat în special pe perioada nopții.

Proiectat pentru a ieși în evidență, Nite Jogger folosește tehnologia reflectorizantă funcțională a iterației sale trecute pentru a ilumina purtătorul ei după lăsarea întunericului, devenind un nou reper al stilului urban.

Evidenţiind strălucirea nopții, noul model revoluționar este alimentat de tehnologia hi-vis, amplasată în mod strategic. Elementele reflectorizante sunt prezente pe lungimea șireturilor, în cadrul celor 3 dungi adidas și în zona călcâiului.

Acestea reunesc tehnologia și design-ul de ultimă generație, modelul fiind dedicat creatorilor care știu că nu este niciodată prea târziu să-și urmărească viziunea. Partea superioară a pantofilor este confecționată din nylon ușor şi durabil, tricot moale și suprapuneri din piele întoarsă.

Construiţi pentru confort și proiectaţi pentru explorarea urbană în timpul nopții, structura pantofilor este completată de talpa din spumă BOOST.

Reimaginând varianta originală a gamei de culori Nite Jogger, versiunea actualizată este evidenţiată de impactul contrastant al nuanței portocalii pe fundalul negru. Suprapunerea din zona călcâiului este un indiciu vizual reprezentativ al modelului anterior, în acord cu tema de a privi trecutul pentru a inova viitorul.

Un model conceput pentru a căuta neobosit creativitatea, eliberat de constrângerile cotidiene, Nite Jogger este învăluit de mesajul „viteza nopţii” înscripționat pe talpă în codul morse.

Modelul Nite Jogger se va lansa internaţional pe 12 ianuarie.

Citește și: 5 dispozitive cool care te pot ajuta să ai un stil de viață mai sănătos

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.