adidas lansează provocarea #HOMETEAMHERO

0
11350
#HOMETEAMHERO Challenge

adidas lansează #HOMETEAMHERO Challenge, un eveniment virtual ce îi invită pe toți cei care fac sport să se unească și să își dedice antrenamentele unei cauze comune.

Evenimentul se va desfășura la nivel global în perioada 29 mai – 7 iunie, iar pentru fiecare oră de activitate înregistrată, adidas va dona 1$ către COVID-19 Solidarity Response Fund – fondul global pentru sprijinirea activității Organizației Mondiale a Sănătății. Obiectivul este atingerea unui număr total de un million de ore.

Reunind comunitatea globală de sportivi, provocarea este posibilă datorită colaborării între mai multe aplicații de tracking, precum Garmin, Zwift, Polar, Suunto, JoyRun și aplicațiile proprii adidas – adidas Running și adidas Training – care vor găzdui și o selecție extinsă de antrenamente susținute de sportivi de top, precum: David Alaba, jucător al echipei FC Bayern München, ultramaratonista Sabrina Stanley și jucătorul galez de rugby George North.

Rezultatul acestui efort colectiv este crearea unui eveniment sportiv digital global unde toată lumea este invitată să participe pentru a ajuta la atingerea obiectivului de un milion de ore, valorificând fiecare minut, indiferent de sport, disciplină, nivel de performanță sau stadiu al izolării.

 Un milion de ore. Fiecare minut contează

Această provocare este cea mai recentă inițiativă adidas care are ca scop menținerea comunității sănătoase, active și conectate, într-un moment în care întreaga lume se adaptează la o nouă etapă.

#HOMETEAMHERO este parte a eforturilor adidas de a asigura ajutor acolo unde este nevoie cel mai mult.

Alătură-te provocării #HOMETEAMHERO

  1. Descărcă aplicația adidas Running sau adidas Training, creează un cont sau conectează-te cu un cont existent.
  2. (Opțional): conectează contul Garmin / Polar / Suunto / Zwift cu contul din aplicația adidas Running.
  3. Înscrie-te la provocarea #HOMETEAMHERO începând cu 19 mai: https://adirun.app/YgfS
  4. Înregistrează activitățile tale sportive în intervalul 29 mai – 7 iunie, iar adidas va dona 1$ pentru fiecare oră introdusă, cu scopul atingerii unui număr de un milion de ore.
  5. Activitățile sportive eligibile: alergare, antrenament (aplicația Adidas Training), mers, ciclism, antrenament de forță, aerobic, antrenament pe banda de alergare, ergometru, drumeție, ciclism montan, yoga, exerciții pe bicicleta eliptică, mers pe role, nordic walking, ciclism rutier, activitate în scaun cu rotile, alergarea pe munte, ciclism, spinning, alergare virtuală, ciclism virtual, skateboarding, fotbal, baschet, dans, tenis, rugby, box.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.