adidas lansează noua gamă CLIMACHILL

0
163
adidas CLIMACHILL

Ieși la antrenament indiferent de cât de ridicate sunt temperaturile? adidas a creat noua gamă CLIMACHILL special pentru sportivii ca tine.

adidas a lansat o nouă inovație în gama CLIMACHILL creată pentru a ajuta sportivii să se antreneze mai mult timp, chiar și la temperaturi ridicate.

Căldura poate afecta puterea și rezistența atletului, care sunt esențiale pentru obținerea unui avantaj competitiv în antrenament. CLIMACHILL ajută la reducerea impactului temperaturilor ridicate asupra performanței prin eliberarea căldurii și gestionarea umidității, permițând sportivilor să se antreneze în condiții de căldură și să se aclimatizeze rapid pentru competiție.

Noul FreeLift Tee CLIMACHILL și CLIMACHILL Tank permit aerului să circule liber de la nivelul pielii către exterior, forțând umezeala să se evapore eficient, și oferă atleților o senzație instantă de răcorire. Textura ușoară minimizează aderența umidității și maximizează confortul, ajutând sportivii să atingă cele mai înalte performanțe la temperaturi ridicate. Suprafaţa interioară presărată cu sfere din aluminiu asigură punctelor cheie ale pielii o senzație instantă de răcorire pentru a combate căldura exterioară.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.