adidas lansează hanoracul Z.N.E. Primeknit, pentru atleții în continuă mișcare

0
239

adidaanunță lansarea noului hanorac Z.N.E. Primeknit care a fost realizat pentru atleții aflați într-o continuă mișcare căci acesta oferă țesături comfortabile, ușoare aerisite și fine, deoarece este tricotat. 

adidas Athletics continuă eforturile pentru a da atleților și tuturor acelora care duc o viață activă, îmbrăcămintea necesară pentru a-și atinge scopurile. Ultimu produs din această linie este hanoracul Z.N.E. (Zero Negative Energy) realizat din materialul inovator Primeknit. Ideea din spatele acestei linii Z.N.E. este că ajută sportivii să intre în mindset-ul potrivit înainte de antrenament dar le este alături și în călătorii prin caracterul confortabil.

„Informațiile oferite de atleții adidas dezvăluie faptul că petrec 36 de ore în mișcare, între două competiții”, declară oficialii companiei. În această perioadă ei își „pregătesc bagaje, călătoresc sau se află într-o perioadă de tranzit. Destinațiile se pot schimba, dar nevoia rămâne aceeași: îmbrăcămintea premium, creată pentru a fi confortabilă și ușor de transportat, care le permite atleților să rămână focusați înainte de competiție”.

Fix pentru acești sportivi a fost creat hanoracul Z.N.E. Primeknit, căci oferă ventilația și textura necesară pentru a fi purtat mai mult timp fără probleme. Din aceeași linie există și pantalonii Primeknit, la rândul lor tricotați din polyester 100% fără cusături.

Garbiñe Muguruza, jucătoarea de tenis de clasă mondială și ambasador adidas, totodată prima sportivă care a purtat hanoracul, a declarat: Sunt într-o permanentă mișcare, călătorind în mod regulat între țări și continente pentru diferitele meciuri de tenis. Confortul și stilul sunt, prin urmare, esențiale pentru mine, așa că noua gamă adidas Athletics Z.N.E. Primeknit este partenerul ideal de călătorie.”

Campania de lansare a acestui produs îi are în centrul atenției pe fotbalistul galez Gareth Bale, tenismena Angelique Kerber din Germania și ambasadoarea adidas Hannah Bronfam, DJ cunoscut pe plan internațional. Toți trei reprezintă imaginea persoanelor mereu active cărora li se potrivesc produsele cu tehnologia Primeknit.

Ascultă și: PLAYLIST DE ALERGĂTOR: Andrei Gligor

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.