adidas lansează bustiera Primeknit

0
403
bustiera Primeknit

adidas dezvăluie bustiera Don’t Rest Primeknit LUX, primul produs premium din categoria sa, creat cu ajutorul tehnologiei revoluționare Primeknit.

Bustiera Don’t Rest Primeknit LUX a fost creată în colaborare cu rețeaua internaţională de atlete adidas. Sportivele au exprimat necesitatea unei bustiere sport de înaltă performanță, care să ofere atât suport cât și confort.

După studii îndelungate ale corpul feminin în timpul mișcării, echipa adidas Advanced Concepts a reușit să dezvolte un produs care oferă atât nivelul optim de flexibilitate, cât și suportul necesar atletelor. Totul cu ajutorul tehnologiei Primeknit.

Bustiera a fost creată folosind fire de nylon de calitate superioară, cu o textură moale. Produsul asigură astfel un confort și o senzație de răcorire inegalabile, în timp ce designul intuitiv și compresia fără bureți permit adaptarea gradelor de întindere, alungire și mişcare, pentru a asigura un maxim de suport fără restrângeri.

bustiera Primeknit

Bustiera Don’t Rest Primeknit LUX se lansează alături de colanții Believe This Primeknit LUX. Colanţii au fost dezvoltaţi folosind aceeași tehnologie Primeknit, iar construcția țesăturii se mulează perfect pe corp, pe toată durata antrenamentelor, oferind suport și confort în zonele cheie.

Mette Towley, dansatoarea din L.A., este protagonista campaniei Primeknit. Una dintre cele mai dinamice și originale dansatoare hip-hop din lume, Mette este o adevărată creatoare a mișcării și o sursă de inspirație pentru creatorii Primeknit, reprezentând nevoile versatile satisfăcute de bustieră.

Bustiera Don’t Rest Primeknit LUX și colanții Primeknit LUX vor fi disponibili în magazine începând cu data de 8 aprilie 2019.

Citește și: Corina Caragea: „Sportul îmi dă stare de bine, este un bun start de zi plină de energie!”

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.