adidas Athletics lansează noul hanorac adidas Z.N.E. Fast Release

0
294

adidas Athletics a lansat noul hanorac adidas Z.N.E. Fast Release, conceput pentru sportivii care au nevoie să fie pregătiți pentru orice provocare sportivă sau în viața de zi cu zi.

Hanoracul Z.N.E. de la adidas Athletics este dotat acum cu un fermoar cu deschidere rapidă, astfel încât poți fi gata de acțiune dintr-o singură mișcare.

Pentru lansarea noului hanorac, adidas Athletics se bazează pe sportivi renumiți la nivel mondial, precum fotbalistul lui Real Madrid, Karim Benzema, numărul 3 în tenisul mondial feminin, Garbiñe Muguruza, jucătorul de fotbal american al echipei Houston Texans, DeAndre Hopkins și multi talentata atletă Julie Jaws Nelson.

hanorac adidas Z.N.E. Fast Release

Campania prezintă modul în care acești sportivi își exprimă atitudinea în viața de zi cu zi, fiind mereu pregătiți pentru orice. Prezentându-i pe acești atleți extraordinari în momente obișnuite și reale, campania demonstrează cum prin intermediul hanoracului adidas Z.N.E. Fast Release, aceștia sunt doar la o mișcare distanță de acțiune.

Pentru a aduce laolaltă suporterii și jucătorii de fotbal, adidas Athletics va lansa o ediție specială a hanoracului Z.N.E Fast Release dedicată cluburilor de fotbal. Lansarea va avea loc în luna septembrie, odată cu startul UEFA Champions League. Hanoracul va purta culorile unora dintre cele mai renumite cluburi de fotbal din lume.

Hanoracul adidas Z.N.E. Hoodie Fast Release va fi disponibil începând cu 30 august 2018 în magazinele din întreaga țară, la prețul de 418 lei.

Citește și: Ce gustări sănătoase să mănânci când ești pe fugă

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.