adidas Athletics a lansat noua colecție Z.N.E Pulse

0
540
adidas Athletics

adidas Athletics dezvăluie ultima colecție Z.N.E, prima gamă de haine de acest gen, inspirată de creșterea pulsului atleților înainte de meci.

adidas a lucrat îndeaproape cu atleți, pe tot parcursul procesului de creație, colectând și analizând date pentru a ajuta la modelarea colecției Athletics Pulse.

Această colecție s-a focusat pe momentul culminant, când atleții părăsesc vestiarele și se îndreaptă spre teren, moment în care pulsul crește în anticiparea meciului.

Piesa principală a colecției este hanoracul cu glugă adidas Z.N.E Pulse Knit, realizat dintr-o țesătură fină din lână merinos ce seamănă cu reprezentarea grafică a ritmului cardiac. Acesta este conceput pentru a asigura confortul fiecărui sportiv, indiferent de sportul practicat.

adidas Athletics - hanoracul ZNE

Colecția, care include o varietate de modele de hanorace tricotate și din jacard, a fost creată să ofere libertate de mișcare, indiferent că este ziua meciului sau orice altă zi. Versiunea tricotată menține temperatura corpului scăzută atunci când atleții își fac încălzirea de dinaintea meciului.

În atletism ne propunem în mod constant să-i ajutăm pe sportivi să dea tot ce pot, creându-le îmbrăcăminte în care să se simtă confortabil și care să le ofere libertate de mișcare fără alte distrageri. Tehnicile de tricotat deschid o imensă arie de inovație asupra modului în care sunt create articolele sportive cu un nivel superior de confort.

Folosirea ațelor funcționale și inovatoare, integrarea structurilor deschise și dense și construcția articolelor de îmbrăcăminte fără cusături oferă avantaje funcționale nenumărate. Acest lucru este combinat cu multe posibilități în ceea ce privește combinarea firelor de culori diferite, modelelor, structurilor, suprafețelor și siluetelor – ceea ce înseamnă că sportivii pot arăta și performa excelent.” – Christina Schramm, Senior Design Director

Colecția va fi purtată de o selecție de atleți de top, care fac parte din categorii diferite de sport, printre care ii includem pe fotbaliștii Gareth Bale si Paul Pogba, baschetbalistul James Harden, atletul Tori Bowie, precum și cunoscutele jucătoare de tenis, Angelique Kerber si Simona Halep.

Colecția adidas Athletics Z.N.E Pulse este disponibilă începând cu data de 31 august 2017 în magazinele adidas din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.