adidas aduce colecția primăvară-vară 2018 by Stella McCartney

0
272

Încălzirea neașteptată a vremii nu este întâmplătoare căci adidas tocmai pregătește noua colecție primăvară-vară 2018 by Stella McCartney.

După mai bine de 10 ani de colaborare, Stella McCartney și adidas aduc prin colecția primăvară-vară 2018 pentru femei o serie de articole care și-au dovedit calitățile de-a lungul orelor de antrenament, în sală sau în aer liber, care beneficiază de toate tehnologiile implementate de adidas în domeniu și sunt versatile, adică exact de ceea ce are nevoie femeia modernă care este, prin definiție, activă. Colecția a fost gândită pe trei direcții: pentru Alergare, Antrenament și Yoga.

„Colecția adidas by Stella McCartney combină întotdeauna stilul cu cele mai avansate tehnologii de îmbrăcăminte sport, pentru a crea un look purtat de femei cu mândrie”, a spus Stella McCartney. „Această nouă colecție Primăvară / Vară 2018 este rezultatul tuturor anilor de experiență în tehnologie, inovare, durabilitate și design, canalizați în obținerea unei garderobe sport perfecte a femeii moderne. Sunt foarte încântată de ceea ce am realizat împreună pentru această colecție.’’

Alergarea este prima disciplină pe care Stella s-a concentrat în conceperea acestei colecții iar asta se vede prin prezența pantofilor de alergare UltraBOOST X care îți oferă susținere pe întreaga perioadă a antrenamentului și, totodată, îmbrăcămintea fină, fără cusături care permite o mai bună circulație a aerului. Apoi, când vine vorba de antrenamentul din sală, colecția aduce mai multe produse, cum ar fi pantoful PureBOOST X TR 3.0 sau colanții Train Miracle iar toate au loc în Gymsackul făcut din poliester reciclat 100%.

În fine, pentru sesiunile de Yoga, adidas vine cu ținute din bumbac organic, Parley și poliester reciclat. Printre produse se numără Yoga SL Longsleeve sau Yoga Comfort Tight.

Urmărește FitnessMag.ro pe Facebook și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.