7 lucruri pe care să nu le faci niciodată la sală

0
7878
7 lucruri pe care să nu le faci niciodată la sală

Începutul de an vine, de cele mai multe ori, și cu câteva rezoluții. Dacă una dintre ele este să mergi la sală, iată câteva lucruri pe care să nu le faci niciodată sală.

Te-ai hotărât să faci unele schimbări în viața ta, iar un stil de viață mai sănătos este o prioritate? Foarte bine, ne bucărăm că ai decis asta. Cel mai probabil te găndești deja să mergi la sală și dacă acest lucru este o premieră pentru tine, iată câteva sfaturi și lucruri pe care nu ai voie să faci niciodată la antrenament.

Deisgur, cele mai multe țin de bun simț, dar vei vedea că nu toată lumea ține cont de câteva reguli elementare.

Înainte de primul tău antrenament verifică exact care este regulamentul particular al sălii. Poate există un timp limită pentru fiecare aparat în parte, poate nu ai voie să porți un anumit tip de echipament sau poate trebuie să respecți anumite criterii. Verifică toate aceste lucruri înainte să te apuci de treabă.

Păstrează curățenia la locul de muncă. Pardon, antremanet. Nu-ți lăsa sticla de apă, ambalajul batoanelor energizante sau orice alte obiecte lângă sau pe aparatele pe care ai lucrat. De asemenea, în semn de respect pentru toți ceilalți colegi de la sală șterge locul unde ai stat cu un prosop după ce ți-ai terminat exercițiul. Din motive lesne de înțeles.

Nu întrerupe exercițiul celorlați colegi de sală. Chiar dacă ți se pare că nu execută exercițiul corect sau că ai ceva extrem de important de comunicat. Dacă ți se pare că modul în care se antrenează cineva este greșit și duce la distrugerea aparatelor sau accidentarea altora, atunci adresează-te personalului din sală. Nu e treaba ta să te implici în astfel de discuții.

Mersul la sală înseamnă să arăți și altora că faci asta. Perfect de acord, dar nu poza pe nimeni altcineva în afară de tine. Sau dacă ți-a intrat altcineva în cadru nu-l fă celebru pe contul tău de Facebook sau Instagram. Nu e cazul să-ți povestim acum și de protecția datelor cu caracter personal, nu?

Nu vorbi niciodată la telefon când ești în sală. Dacă e totuși ceva urgent cel mai frumos este să faci asta în vestiar. Și nici nu-ți verifica paginile personale din social media în timp ce stai pe un aparat, iar alții așteaptă lângă tine să-și facă și ei programul. Și, oricum, recomandarea noastră este să lași telefonul deoparte în ora în care ai decis să-ți faci exercițiile.

Nu-ți lasă greutățile, salteluța sau orice alte accesorii peste tot prin sală. Pune la loc tot ce ai folosit. Vei aprecia și tu când vei găsi toate accesoriile la locul lor atunci când ai nevoie de ele.

Nu-ți lăsa lucrurile aruncate prin vestiar, iar la plecare nu uita să strângi tot după tine. Pentru că vrei să vii la aceeași sală și peste câteva zile. 😉

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.