6 lucruri pe care trebuie să le încerci dacă ești pasionat de fitness

0
9314

În fitness lucrurile nu se schimbă chiar la fel de rapid ca în industria IT&C, cu toate că cele două industrii sunt din ce în ce mai interconectate, dar și aici apar mereu lucruri noi pe care merită să le încerci pentru a vedea dacă se potrivesc cu stilul tău de antrenament.

Am ales 6 lucruri pe care trebuie să le încerci neapărat la următoarele tale sesiuni de antrenament. Și dacă știi deja o sală de fitness din România care are aceste echipamente în dotare spune-ne și nouă într-un comentariu să dăm vestea la toată lumea.

THE TANK

Nu are mare legătură cu un “tanc” adevărat, dar sigur te va solicita la maximum. Este un cărucior cu greutăți pe care poți să-l tragi sau să-l împingi pe aproape orice suprafață. Partea cool este că cu cât tragi sau împingi mai tare cu atât devine mai greu să faci asta. Îți antrenează nu doar picioare, ci întreg corpul într-un ritm incredibil.

The Tank

Reax Chain

Este un lanț compus din inele flexibile și reglabile. Poate fi kettlebell, frânghie, bară, ganteră, sac bulgăresc și nu doar atât. Este dinamic, flexibil, ușor de folosit, sigur și eficient din punct de vedere al spațiului. Reax Chain îți va schimba antrenamentul tradțional mai ales că este disponibil în diferite greutăți și poate fi combinat cu o grămadă de exerciții, toate exploatând inerția, dinamica, forța și rezistența. Poate fi folosit cu succes și acasă.

reaxchain

SensoPro Trainer

Indiferent că ești sportiv profesionist sau amator o sesiune de antrenament pe SensoPro te va ajuta să-ți îmbunătățești coordonarea, dar și să lucrezi grupe de mușchi pe care nici nu bănuiai că le ai. În total există 39 de programe gândite de specialiștii elvețieni care sigur te vor face să te dai jos de pe aparat cu zâmbetul pe buze.

sensopro

Sprintbok

Deja există mai multe variante ale acestei benzi de alergare, dar principiul este la toate același. Tu ești motorul care pune în mișcare această bandă și totul se adaptează la cât de repede dai tu din picioare. Dacă nu ai îcercat asta la sala la care mergi, trebuie neapărat să o faci cât mai repede.

sprintbok-treadmill-run

Champions Ladder

Funcționează cam ca o bandă de alergare, doar că nu alergi, te cațeri. Este un aparat inovator care te ajută să arzi cam 1.200 calorii pe oră. Este simplu de lucrat pe aparat și, la fel ca la banda de alergare, îți poți alege tempo-ul în care să urci treptele. Acceptă provocarea și vezi cam câți metri poți urca într-o oră de antrenament.

championsladder

Cyberobics

Lumea virtuală își face loc și în sala de fitness, iar asta înseamnă că ai acces la antrenorii cu care se antrenează vedetele de la Hollywood. Dacă vrei să vezi cum este să te antrenzi cu Kate Hudson, David Kirsch, Josh Martin sau James Wilson atunci încearcă Cyberobics. Deocamdată nicio sală din România nu a achiziționat licența pentru acest program, dar în restul Europei sunt deja peste 150 de locații unde poți să trăiești această experiență.

cyberobics

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.