6 antrenori personali pe care să-i urmărești pe Instagram vara aceasta

0
1554
6 antrenori personali pe care să-i urmărești pe Instagram

Dacă uneori ai nevoie de o motivație suplimentară pentru a merge la sală sau pentru face sport, îți recomandăm să arunci un ochi pe conturile a 6 antrenori personali pe care să-i urmărești pe Instagram.

Rețeaua de socializare Instagram este o sursă bună de motivație pentru momentele în care poate nu ai chef să ieși la antrenament sau vrei să te inspiri atunci când cauți diverse modalități pentru a rămâne în formă.

Iată 6 antrenori personali pe care noi îi urmărim pe Instagram și care ne inspiră în fiecare zi să devenim cea mai bună versiune a noastră. Intră și tu în lumea lor cu un simplu #follow pe Instagram.

@ancabucur.missfitness

La scurt timp după ce a devenit mămică, Anca Bucur a cucerit cel de-al cincilea titlu mondial în cadrul concursului internaţional de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat pe 23 iunie la Miami, Statele Unite ale Americii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Bucur (@ancabucur.missfitness) on

@anca.surdu

Anca Surdu a fost pe coperta revistei FITNESS MAG, și nu numai, a concurat cu succes în echipa „Faimoșilor” în primul sezon Exatlon România și are două medalii de aur și una de argint la Campionatul Mondial de Gimnastică Aerobică câștigate în 2014.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca ✨ (@anca.surdu) on

@madykaa

Am cunoscut-o la CrossFit Nord BVS în timpul unei ședințe foto cu Adina Halas. Și de atunci Mădălina Muscalu ne inspiră în fiecare zi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madalina (@madykaa) on

@nelly.paraschiv

Nelly Paraschiv este unul dintre experții FITNESS MAG și a ajuns antrenor personal muncind enorm de mult. Rezultatele se văd și ne motivează și pe noi în fiecare zi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐍𝐞𝐥𝐥𝐲 💓Fitness/Nutrition (@nelly.paraschiv) on

@alexander_florescu

Alexander Florescu și-a descoperit pasiunea pentru sport din copilărie, practicând tenis de performanță timp de 12 ani. În 2008 și-a transformat pasiunea într-o profesie și un business de succes în domeniul fitness-ului, deschizând rețeaua de cluburi Futura Gym.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #FuturaGym 💪🏻🏋🏻🎾 (@alexander_florescu) on

@adrianndragomir

Și Adrian Dragomir este unul dintre experții FITNESS MAG și îți spune cum se execută exercițiile care te țin în formă. Cu motto-ul #delunivinlasala încearcă să convingă cât mai mulți oameni să înceapă un stil de viață sănătos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Dragomir (@adrianndragomir) on

@fitnessmag.ro

Poți să urmărești și contul nostru de Instagram, iar dacă ești antrenor personal și ne dai follow, tag și foloșești hashtag-ul #fitnessmagro poți să ajungi și tu în FITNESS MAG!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FITNESS MAG (@fitnessmag.ro) on

Vezi și: 10 obiceiuri care te ajută să fii mai sănătos

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.