5 dispozitive cool care te pot ajuta să ai un stil de viață mai sănătos

0
169

Ești pasionat de dispozitive de monitorizare a activității fizice, a sănătății și a somnului? Le-am găsit pe cele mai cool 5 dintre ele.

Cererea tot mai mare în soluții de sănătate digitală atrage tot mai multe firme care investesc în gadget-uri speciale precum brățări inteligente sau alte dispozitive de monitorizare a activității fizice și nu numai.

Am ales cele mai cool 5 asemenea produse prezentate anul acesta și pe care trebuie neapărat să le testezi.  

Monitorizează-ți sănătatea cu Spire

Spire îți oferă șansa de a-ți controla sănătatea fizică și mentală prin înregistrarea de bio-semnale și afișarea acestor date în timp real. Spire îți pune la dispoziție două gadgeturi pe care să le folosești.

Primul este Spire Health Tag, cea mai ușoară soluție pentru a-ți monitoriza somnul, stresul și activitatea în general, acesta putând fi atașat de haine de exemplu, iar cel de-al doilea este Spire Stone care îți monitorizează respirația și te ajută să rămâi calm. Stone îți măsoară respirația prin expansiunea și contracția toracelui. Aplicația cu care vine Stone îți va spune dacă respirația ta este calmă, atentivă sau stresată.

Spire Health Tag
Spire Health Tag și Spire Stone au un preț de pornire de la 110 dolari

Motiv, un inel de fitness cu stil

 La doar 2,5mm lățime, Motiv este un inel ideal care îți măsoară activitatea, bătăile inimi și somnul, toate într-un singur inel de metal spectaculos. Motiv este prima firmă care a incorporat un senzor pentru bătăile inimii într-un inel.

Acesta este extrem de ușor, dar durabil și ușor de purtat, fiind confecționat din titaniu. Vine în două culori, rose gold sau stale grey. Din cauza stilului general, inelul poate fi purtat cu orice tip de îmbrăcăminte.

Inel Motiv
Costul pentru inelul Motiv este de 199 de dolari

Opter Pose te ajută să faci mișcare și să îți reglezi postura

Opter a creat Opter Pose, care te poate ajuta să îți reglezi postura printr-o vibrație ușoară atunci când detectează că te îndoi prea tare. Device-ul este de fapt o bijuterie pe care o poți purta la orice lanț îți place.

Gadgetul te ajută să fii activ prin faptul că îți reamintește să te miști, să te scoli în picioare și să faci ceva. De asemenea măsoară nivelul razelor UV, somnul, câtă activitate faci și alte lucruri importante pentru un stil de viață sănătos.

Pentru Opter Pose trebuie să te înscrii pel lista de așteptare.

Naked, o oglindă ca un tracker de fitness 3D

Naked îți înregistrează întreaga activitate fitness în 3D. Este vorba despre o oglindă echipată cu Sense Technology de la Intel. Senzorii, trei la număr, sunt poziționați în locuri strategice ale oglinzii. Tehnologia este similară cu cea pe care o găsești în jocurile video sau în telecomenzi.

 

Naked - oglinda 3D
Naked costă aproape 1.400 de dolari

Embry te ajută să nu depui țesut adipos

Cei de la Embry fac branțuri de pantofi cu un cântar în miniatură incorporat în acestea. Această tehnologie îți spune automat când ai depășit o anumită greutate, prin transmiterea unei alarme la telefonul mobil.

Cu ajutorul unei aplicații, Embry te va ajuta cu crearea unei rutine de activitate fizică personalizată, nutriție și coaching pentru a te scăpa de greutatea în plus. Device-ul vrea să rezolve problema globală legată de obezitate, 70% din populația care trece printr-o dietă de slăbire punând la loc și mai multe kilograme la finalul acesteia.

Embry
Dacă te înscrii acum pentru a comanda acest produs vei beneficia de 50% reducere în momentul lansării!

Citește și: Mira: „Sportul îmi oferă un echilibru atât psihic, cât și fizic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.