4 sfaturi care te pregătesc pentru plajă. Indiferent cât de mult (sau puțin) te-ai antrenat pentru asta

0
21268

Suntem în plină vară și dacă te sperie gândul să îmbraci din nou costumul de baie îți spunem noi că nu e nevoie să te panichezi.

Toată lumea vrea să atingă acel „beach body” perfect în vacanța de vară. Ei bine, acest articol nu este despre asta. Acest articol vrea să te convingă că este foarte important să te simți bine tu cu tine. Și că niciodată nu este târziu să te apuci de sport. 

Iată un ghid scurt care te va învăța cum să te pregătești cu adevărat pentru plajă. ?

Mindset

Fiecare dintre noi avem o imagine mentală cu modul în care ar trebui să arate corpurile noastre vara. Însă temperaturile sunt deja mari și acea imagine cu noi arătând perfect e de obicei nerealistă.

Nu trebuie să te panichezi, pentru că să te pregătești de plajă nu are nimic de-a face cu modul în care arăți. Ești deja pregătit, ai deja un corp frumos și nu trebuie decât să lucrezi la modul în care vezi tu lucrurile.

Fă mișcare

Pentru o imagine pozitivă de sine, mișcarea e extrem de importantă. Nu te gândi că e prea târziu să vezi rezultate fizice. Nu, mergi la sala de fitness și începe să faci sport chiar acum.

Sportul nu doar că te ajută să ai un corp frumos, dar te ajută și cu imaginea de sine. Exersând te vei simți mai slab, mai sănătos și vei deveni mai mândru despre ceea ce ai deja.

Ai grijă la ce mănânci

Fiecare corp reacționează diferit la mâncare. Încearcă să descoperi ce te face fericit, și ce nu. Știai că te poți balona imediat de la mere și fasole? Aceste mâncăruri sunt sănătoase și benefice pentru tine, dar pentru o zi de plajă nu te vor ajuta absolut deloc.

Arată cât de bine poți

Caută un bikini sau un costum de baie în care te simți cel mai relaxat. Nu te da bătut după ce ai încercat doar unul, încearcă mai multe design-uri și modele. Da, acest sfat se aplică și în rândul bărbaților, pentru că modul în care crezi că arăți e crucial pentru starea ta de bine.

Ține minte că nimeni nu este pe deplin satisfăcut de modul în care arată, mai ales într-un vestiar cu lumini albe fluorescente.

Acestea sunt câteva sfaturi care te vor ajuta în această vară. Și totuși, ce e cel mai important aici? Să te bucuri de vară! De soare și de vremea frumoasă, de prieteni și de apă. Fruntea sus, fii mândru de corpul tău.

Ține minte, totul este doar în mintea ta!

Și, nu uita. Poți să mergi la sala de fitness chiar de acum, nu lăsa pe luni. 😉

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FITNESS MAG pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.