4 gadgeturi care te ajută să treci peste depresie cu ajutorul sportului

0
169
4 gadgeturi care te ajută să treci peste depresie cu ajutorul sportului

Atunci când facem sport, se petrec niște reacții chimice în organismul nostru care ne pot scăpa sau preveni depresiile.

Dacă informația asta nu te motivează suficient, îți recomandăm 4 gadgeturi care să te ajute să ieși din casă și să începi să faci mișcare.

Conform Institute of Mental Health (IMH), practicarea sportului nu are doar beneficii fizice, ci te poate ajuta și să previi depresiile sau să ieși din această stare. Practicarea sportului are un efect pozitiv asupra organismului nostru atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Însă atunci când ai o perioadă mai proastă, ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să ieși la alergare, să faci yoga sau să mergi la sală. Pentru astfel de momente, îți recomandăm cele câteva gadgeturi care să te ajute să ieși mai ușor din starea proastă și să te apuci de sport.

VivaLnk Vital Scout

Spre deosebire de multe device-uri populare, Vital Scout este un plasture care folosește senzori ECG din medicină pentru a măsura stresul și nivelul de recuperare. Cu ajutorul acestor senzori, Vital Scout îți oferă date cu o acuratețe mai mare în legătură cu starea ta fizică și mentală. Desigur, poți să-ți setezi și aici obiectivele zilnice și să-ți urmărești progresele făcute, pentru a te motiva să fii din ce în ce mai activ.

VivaLnk Vital Scout

Moov Now

Moov este o brățară care te ghidează și motivează atunci când faci exerciții. Este un sistem de antrenament care se bazează pe inteligența artificială, pentru a te învăța și motiva. Sistemul te va încuraja să faci diverse activități sportive și îți va spune ce este cel mai bine pentru tine prin intermediul sesiunilor de live coaching. Costul acestui gadget este de 60 de dolari.

Moov Now

Bellabeat Leaf Urban

Este un accesoriu stilat, care poate fi purtat fie ca brățară, fie ca un colier. În afara faptului că îți monitorizează toate activitățile fizice, Bellabeat Leaf Urban îți monitorizează și alte funcții care să te ajute să-ți dea o stare de bine și din punct de vedere emoțional. Poți să vezi cât și cum dormi, câți pași faci, câte calorii arzi și multe altele. În plus, ai exerciții de meditație și respirație pentru momentele de stres, care te vor calma, cu siguranță. Costul acestui gadget este de la 120 de dolari.

Bellabeat Leaf Urban

SunSprite Personal Light Tracker

Să stai cât mai mult la soare s-a dovedit clinic că este un antidepresiv foarte eficient. SunSprite este un gadget mic pe care-l poți folosi foarte ușor și care monitorizează timpul pe care l-ai petrecut în contact direct cu lumina zilei. Desigur, te și avertizează când ai stat prea mult înăuntru și te motivează să ieși la o plimbare. Costul acestui gadget este de 99 de dolari.

SunSprite Personal Light Tracker

Citește și: Respiră și Lumen îți spune care-i treaba

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.