4 dispozitive portabile inovatoare pentru antrenamentul tău de yoga

0
3345
4 dispozitive portabile inovatoare pentru antrenamentul tău de yoga

Inovațiile tehnice se regăsesc în fiecare domeniu din viața noastră, iar în sport ne ajută să ne îmbunătățim antrenamentele. Iată 4 dispozitive portabile inovatoare pentru antrenamentul tău de yoga.

Prin intermediul dispozitivelor purtabile intelgiente, sau wearables, poți aduna multe informații utile referitoare la antrenamentul tă și la modul în care poți să-ți îmbunătățești performanțele.

Dacă aceste dispozitive portabile inovatoare existau deja pentru pasionații de alergare sau fitness, iată că încep să apară unele acum și pentru pasionații de yoga.

Iată 4 dispozitive portabile inovatoare care îți pot îmbunătății antrenamentele de yoga.

Wearable X: pantaloni inteligenți de Yoga care te învață posturile

Da, există și așa ceva. Compania Wearable X a creatt pantalonii inteligenți Nadi X, cu o tehnologie patentată, care includ senzori speciali ce te pot ajuta să-ți îmbunătățești exercițiile.

Sesiunea de yoga începe cu un device care se prinde de pantaloni, în spatele genunchiului stâng, și care se contectează cu telefonul tău mobil. În timpul antrenamentulu pe care-l efectuezi cu ajutorul aplicației mobile Wearable X, pantalonii îți corectează postura prin intermediul unor vibrații ușoare, informațiile fiind trimise spre telefonul mobil și poți vedea dacă ai executat exercițiul corect și dacă nu ce trebuie să îmbunătățești.

Nadi X – Product Video from Wearable X on Vimeo.

Breath! – te ajută să-ți îmbunătățești respirația

Dacă ai fost vreodată într-o clasă de yoga, instructorul a explicat cu siguranță cât de important este să respiri corect. Acest lucru este esențial pentru yoga, dar mulți începători au probleme de implementare.

Breath! tocmai asta face. Prin intermediul unor senzori speciali amplasați în fibrele echipamentului de sport care colectează informații și oferă apoi sfaturi despre cum să-ți îmbunătățești respirația.

În prezent, proiectul se află încă în faza de dezvoltare, dar cu siguranță va fi disponibil în curând pe piață.

Apple Watch îți monitorizează antrenamentul de yoga

Apple Watch Series 4 permite acum monitorizarea exercițiilor de Yoga. Și are un mod silențios prin care face asta pentru a nu-i deranja pe ceilalți colegi de antrenament.

In modul Yoga, Apple Watch îți înregistrează toate datele, iar tu ai acces la ele doar după antrenament.

YogiFi: salteaua de yoga inteligentă

Da, chiar și salteaua a devenit inteligentă. Aceasta are senori inegrați care îți înregistrează fiecare poziție și îți oferă un feedback în timp real pentru a-ți corecta postura.

Salteaua se conectează la telefonul tău mobil și prin intermediul unei aplicații speciale primești informații despre antrenamentele tale, dar poți avea acces și la o comunitate de pasionați cu care să faci schimb de experiențe.

Citește și: Respiră și Lumen îți spune care-i treaba

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.