3 aparate care te pot ajuta să te antrenezi pentru o ieșire în spațiu

0
1325

Ți-ar plăcea să devii astronaut și nu știi cum să te antrenezi pentru asta? Iată câteva aparate de fitness care au fost dezvoltate cu și pentru astronauți.

ADVANCED RESISTIVE EXERCISE DEVICE (aRED)

Exerciți cu gantere într-un spațiu fără gravitație? Va fi greu să reușești asta fără un aparat special. aRED (advanced Resistive Exercise Device) este un aparat special dezvoltat de NASA, care „păcălește” lipsa de gravitație și îți permite să te antrenezi în spațiu. A fost folosit încă din 2008, pe Stația Internațională Spațială.

ADVANCED RESISTIVE EXERCISE DEVICE

MINIATURE EXERCISE DEVICE (MED-2)

Având la bază același principiu, MED-2, chiar dacă arată ca un aspirator, este ideal pentru exerciții de picioare și brațe și, cu puțină imaginație, poți construi chiar exerciții complexe pentru tot corpul. A ajuns deja și în spațiu încă din 2016.

MINIATURE EXERCISE DEVICE

OYO DOUBLEFLEX PERSONAL GYM

Tehnologia specială care îți opune rezistență în timpul exercițiului te ajută să te pregătești pentru o ieșire în spațiu. Nu ai nevoie de greutăți suplimentare, pentru că acestea sunt simulate prin intermediul rezistenței pe care ți-o opune aparatul în timp ce lucrezi cu el. Este ultraeficient, dar chiar dacă te antrenezi cu așa ceva, nu-ți garantăm că ajungi în spațiu. 😉

OYO DOUBLEFLEX PERSONAL GYM

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.