150 de copii au participat la prima etapă din Kids Ski Challenge Connected by Vodafone

0
395
Kids Ski Challenge

Aproximativ 150 de copii din București, Bușteni, Azuga, Cluj, Sibiu, Brașov, Ploiești au fost prezenți la startul Kids Ski Challenge Connected by Vodafone.

Wow, ce zile am avut cu această a doua ediție a Kids Ski Challenge. Inițial, cu o săptămână înainte, prognoza arăta superb. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, vremea s-a jucat serios cu nervii noștri.

În noaptea dinspre joi spre vineri am avut parte de vânt foarte puternic cu rafale de peste 35 noduri (ap. 70km/h). Ceea ce făcea imposibilă montarea întregului set-up. Ca să nu mai spunem de riscul la care i-am fi supus pe mititeii noștri concurenți. Așa că am întârziat montarea până la puțin timp înaintea startului, când vântul s-a mai domolit. Totuși, vântul a înmuiat zăpada, astfel că a apărut riscul ruperii pârtiei după primii concurenți. Am avut noroc, nu s-a întâmplat.

A doua zi, făra vânt, însă cu strat nou de zăpadă de cam 10-15cm. Alte riscuri… am reușit deraparea corectă a trasei ideale și chiar dacă parcursul a fost complex, nu am avut parte de incidente, toți concurenții distrându-se maxim. De fapt, emoțiile mult mai mari au fost jos, printre părinți, bunici și antrenori.

In final au fost două zile frumoase, în care am oferit, sperăm noi, momente frumoase piticilor, primind în schimb zâmbete. Un schimb fair.

Aproximativ 150 de copii din București, Bușteni, Azuga, Cluj, Sibiu, Brașov, Ploiești au fost prezenți la start.

Traseul montat a măsurat aproape 450 de metri, numărând 21, respectiv 23 de porți pentru a doua zi. Prima zi a fost mai rapid, iar a doua încercându-le mai mult abilitățile tehnice.

Cei care nu au avut răbdarea de a mai urmări performanțele concurenților lor, au avut cu ce să-și umple timpul. În zona de finish, sponsorii noștri au venit cu jocuri antrenante care i-au ținut pe copii în priză până la momentul premierii.

Premiile au fost în bani și produse oferite de Vodafone Romania, Audi Romania si Orbea, prin SportsShuttle. Înca de la prima ediție am încercat să fim diferiți. Deci am premiat cu bani primele 6 poziții și toți participanții au primit diplome și medalii.

La final îi auzeam pe fericiții posesori ai cecurilor cum își făceau planuri despre ce vor face cu banii câștigați… priceless.

Urmează a doua etapă, cea la Sinaia, în 16-17 Martie, unde vom concura ”deasupra norilor”.

Foto: Szabó Attila

Citește și: Piloții Audi s-au antrenat pentru un nou sezon în Lanzarote

Urmărește FitnessMag.ro pe FacebookYouTube și Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.