10 exerciții care îl ajută pe Bernahrd Langer să fie un jucător de golf mai bun

0
6239
Bernhard Langer

Jucătorul de golf Bernhard Langer, de două ori campion la Masters, are 10 sfaturi despre cum să rămâi în formă și în această perioadă de distanțare socială din cauza pandemiei de COVID-19.

Chiar dacă sezonul de golf s-a oprit complet, Bernhard Langer, jucătorul care se află pe prima poziție în clasamentul veniturilor realizate din golf în PGA TOUR Championship, se antrenează în continuare acasă pentru a rămâne într-o formă fizică perfectă pentru momentul în care se vor relua din nou competițiile.

Ambasadorul Mercedes-Benz, la fel ca majoritatea dintre noi, nu poate să meargă la sală sau să se antreneze cu antrenorul său personal, așa că are câteva recomandări despre modul în care poți să rămâi în formă chiar dacă stai acasă.

„Poți să faci foarte multe exerciții folosind doar greutatea corpului. Nu ai nevoie de alte lucruri. Iar dacă vrei să diversifici rutina de antrenament, cu siguranță vei găsi tot felul de obiecte în casă pe care le poți folosi, chiar dacă nu ai o bandă de alergare, bicicletă eliptică, greutăți sau alte echipamente”, spune Bernhard Langer.

Antrenamentul pe care-l face Bernhard Langer, 63 de ani, este specific sportului pe care-l practică. Chiar dacă din afară nu pare, golful este un sport solicitant și în care este foarte important să ai o formă fizică bună.

Jucătorul german folosește în antrenamentele sale crosele de golf, aleargă pe bandă și merge pe bicicletă. În plus, face exerciții de stretching și exerciții cu greutatea corpului.

„Sunt lucruri mult mai importante în viață decât să joc golf, chiar dacă aceasta este profesia mea. În acest moment este foarte important să respectăm sfaturile autorităților. Cu cât vom respecta mai mulți regulile de distanțare socială, cu atât lucrurile vor putea fi controlate mai repede”, a spus Bernhard Langer.

Iată și cele 10 exerciții recomandate de Bernahrd Langer care îl ajută pe el să fie un jucător de golf mai bun.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește FitnessMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.